Treceți la conținutul principal

O limba pe curul lui Ontanu by Agerpres

Deci, asa ceva, mai rar... Via Vlad Petreanu, via Pagina de Media.

“Neculai Onţanu a învins la tenis
un jurnalist
venit să scrie despre acţiunea sa sportivă

Bucureşti, 16 iun /Agerpres/ – Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, a avut joi o prestaţie sportivă de invidiat la un meci amical de tenis de câmp pe care l-a susţinut cu o jurnalistă venită să mediatizeze lansarea proiectului său de descoperire a unor copii talentaţi la Clubul de tenis Dinu Pescariu.

După mai multe ore de joc liber, sub un soare torid, alături de grupul de copii veniţi să fie selecţionaţi pentru a urma un program gratuit de antrenament pe perioada verii, edilul a invitat-o la o partidă pe colega sa de dialog, care întâmplător îi lua un interviu despre ce intenţionează cu acest proiect.

Aceasta, fiind o pasionată a sportului alb şi care a practicat mulţi ani în copilărie tenisul de câmp, a răspuns imediat provocării şi s-a schimbat în echipamentul sportiv pentru a intra alături de primar pe teren.

Neculai Onţanu a făcut o demonstraţie demnă de reţinut, cu o calitate impecabilă a loviturilor, o mare precizie a jocului şi o condiţie fizică grozavă, reuşind în numai câteva minute să îi spulbere partenerei sale un set cu scorul de 6-0.

În al doilea set, jurnalista emoţionată abia că a reuşit să câştige în faţa edilului cu experienţă un singur ghem, iar la 2-1 pentru Onţanu aceasta şi-a recunoscut înfrângerea cu fairplay.

“Se vede că nu am mai jucat în teren de peste 10 ani, nu mai am loviturile pe care le aveam în copilărie, dar mi-a făcut mare plăcere să văd cum un om politic are şi asemenea calităţi. Îl felicit sincer pe domnul Neculai Onţanu, a jucat frumos. Oricum, o să îi cer revanşa că am de gând să revin pe terenurile de tenis mai des“, a spus jurnalista M.T.

Primarul Neculai Onţanu cu modestie a mulţumit partenerei sale de joc şi a rugat-o zâmbind un singur lucru “să se gândească de două ori atunci când mai scrie câte ceva despre el“. AGERPRES/(AS,Mihaela Tudorache)”

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/