O limba pe curul lui Ontanu by Agerpres

Deci, asa ceva, mai rar... Via Vlad Petreanu, via Pagina de Media.

“Neculai Onţanu a învins la tenis
un jurnalist
venit să scrie despre acţiunea sa sportivă

Bucureşti, 16 iun /Agerpres/ – Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, a avut joi o prestaţie sportivă de invidiat la un meci amical de tenis de câmp pe care l-a susţinut cu o jurnalistă venită să mediatizeze lansarea proiectului său de descoperire a unor copii talentaţi la Clubul de tenis Dinu Pescariu.

După mai multe ore de joc liber, sub un soare torid, alături de grupul de copii veniţi să fie selecţionaţi pentru a urma un program gratuit de antrenament pe perioada verii, edilul a invitat-o la o partidă pe colega sa de dialog, care întâmplător îi lua un interviu despre ce intenţionează cu acest proiect.

Aceasta, fiind o pasionată a sportului alb şi care a practicat mulţi ani în copilărie tenisul de câmp, a răspuns imediat provocării şi s-a schimbat în echipamentul sportiv pentru a intra alături de primar pe teren.

Neculai Onţanu a făcut o demonstraţie demnă de reţinut, cu o calitate impecabilă a loviturilor, o mare precizie a jocului şi o condiţie fizică grozavă, reuşind în numai câteva minute să îi spulbere partenerei sale un set cu scorul de 6-0.

În al doilea set, jurnalista emoţionată abia că a reuşit să câştige în faţa edilului cu experienţă un singur ghem, iar la 2-1 pentru Onţanu aceasta şi-a recunoscut înfrângerea cu fairplay.

“Se vede că nu am mai jucat în teren de peste 10 ani, nu mai am loviturile pe care le aveam în copilărie, dar mi-a făcut mare plăcere să văd cum un om politic are şi asemenea calităţi. Îl felicit sincer pe domnul Neculai Onţanu, a jucat frumos. Oricum, o să îi cer revanşa că am de gând să revin pe terenurile de tenis mai des“, a spus jurnalista M.T.

Primarul Neculai Onţanu cu modestie a mulţumit partenerei sale de joc şi a rugat-o zâmbind un singur lucru “să se gândească de două ori atunci când mai scrie câte ceva despre el“. AGERPRES/(AS,Mihaela Tudorache)”