Ironia a murit la sat...

Romania libera: Un bărbat din Bacău, suspectat că a ucis cu lopata un consătean de-al său pentru că "ironiza" locuitorii comunei a fost trimis în judecată. Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului ASAVEI DANIEL ANDREI (zis Cătrănel) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi violare de domiciliu.

A ucis un om cu lopata după care s-a uitat la televizor în casa victimei

În luna matie, inculpatul, pe fondul consumului de alcool a pătruns în curtea locuinţei victimei Ţ.N. pentru a-i dea „o lecţie" motivat de faptul că aceasta ironiza cetăţenii din comună.

Din curtea acestuia, inculpatul Asavei Daniel Andrei a luat o lopată, a bătut la uşa victimei şi, după ce aceasta i-a deschis, i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului şi, după ce partea metalică s-a desprins, a continuat să o lovească cu coada uneltei până când victima s-a prăbuşit. Apoi inculpatul a târât victima într-o zonă neluminată din partea laterală a casei şi a intrat în locuinţa acesteia unde a urmărit programe de televiziune până în jurul orelor 1, după care a plecat şi a abandonat victima, care a fost găsită decedată, a doua zi, de către sora sa.