Colega Funeriu si Vanghelie cel ejaculat. Plus Papoulis la Cotroceni

Daniel Funeriu, baiatul ala cu 11 clase care a lins, supt, inghitit, morfolit si pupat orice i-a stat in cale pentru a ajunge Ministrul Educaţiei, s-a facut de cacat in plenul Senatului. Gandul: Daniel Funeriu, s-a făcut de râs în Senat încercând să-l convingă pe Mircea Geoană că genul substantivului "coleg" este neutru. Totul a pornit de la un schimb de replici între parlamentarii puterii şi cei ai opoziţiei. Aflat în rândul de bănci rezervate reprezentanţilor guvernului, Funeriu l-a aplaudat pe unul dintre senatorii PDL, atrăgând atenţia preşedintelui Mircea Geoană, care l-a somat să păstreze liniştea. "Vorbeam cu un coleg", a fost răspunsul ministrului, contrat din nou de către Geoană: "Nu sunteţi coleg cu noi".

Luând cuvântul, în faţa plenului, câteva minute mai târziu, ministrul Educaţiei a ţinut să puncteze: "Aşa cum scrie în DEX, cuvântul «coleg» este neutru, nu este defel feminin".

În hohotele de râs ale senatorilor, Daniel Funeriu a fost corectat prin intervenţia social-democratului Georgică Severin: "Totuşi, domnule ministru, cuvântul «coleg» e de gen masculin: un coleg, doi colegi".

Bun, deci asa e la PDL. La PSD, alt lider de mare anvergura, care s-a vazut anul asta cu Obama si alti mahari americani chiar la washington, marean Vanghelie, a recunoscut ca a fost ejaculat din fruntea filialei Bucuresti. Cam tarziu, daca e sa ma intrebati pe mine, in cazul lui Vanghelie ar fi fost recomandata o ejaculare precoce a domnului Vanghelie senior ante-portas la doamna mama lui Marean, acum vreo 40 de ani...


Iar dementul national se gudura de mama focului, pana la lacrimi, ca ii mai calca pragul si altcineva decat Boc. Presedintele Greciei a zis ca daca Berlusconi s-a deplsat la Bucuresti la cateva ore dupa ce si-a luat muie la alegerile locale si era cautat prin tribunale, el de ce sa nu lasa protestele de strada din Atena sa decurga in stilul normal si sa isi viziteze colegul de suferinta, pe basescu? Pe grec il cheama Karolos Papoulis. Acum, ca sa trecem la glume suburbane cu numele grecului, basescu si doamna udrea, nu are sens, zic eu...