Seful mafiei personale a lui Adrian Nastase il face mincinos pe Basescu

CRAIOVA, May 06 (Mediafax) - Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, la Slatina, că preşedintele Traian Băsescu este un "bărbat de stat şi un patriot", afirmând că niciodată nu l-a făcut şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase, aceasta fiind o afirmaţie "inventată de presă", transmite corespondentul MEDIAFAX. 
(...)
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în 17 octombrie 2010, la Pro TV, că liderul UNPR Gabriel Oprea este "un om pe care l-a reevaluat", recunoscând că, atunci când acesta a fost impus de PSD ca ministru de Interne, avea mari semne de întrebare.
Şeful statului a recunoscut atunci faptul că în 2004 îl numea pe Oprea "şef al mafiei personale a lui Adrian Năstase".
"Aşa este. Recunosc aceste afirmaţii. Nu contest acest lucru. Dar eu am prima obligaţie să asigur funcţionarea Guvernului. Şi aici compormisul este inevitabil", a răspuns Băsescu. 

---
Gabriel Oprea e ala de se joaca de-a ministrul Apararii in guvernul Boc si care, anul trecut, in functia pe care o are, nu a catadicsit sa se duca la Otopeni sa dea onorul unui militar ucis in Afganistan pentru ca... afara ploua si traficul era aglomerat...