FMI...

Cum a ajuns ŞEFUL MISIUNII FMI la Cotroceni cu PANTOFII RUPŢI. VEZI imaginea

de Mihai SCHIAUPostat la: 08.05.2011 15:00 Ultima actualizare: 08.05.2011 16:02
Şeful misiunii FMI pentru România, Jeffrey Franks, a fost surprins cu pantofii rupţi, în cadrul unei întâlniri de la Cotroceni.
Şeful misiunii FMI pentru România, Jeffrey Franks, a fost surprins cu pantofii rupţi, în cadrul unei întâlniri de la Cotroceni.
Click pe poză pentru a mări!

La întâlnirea cu preşedintele Traian Băsescu şi reprezentanţii Comisiei Europene şi Băncii Mondiale, desfăşurată sâmbătă, Franks a purtat o pereche de pantofi de criză, care par rupţi în talpă.
Nu este prima dovadă "de austeritate" a angajatului FMI, care săptămâna trecută s-a oprit, alături de colegii săi, pentru a lua masa la o covrigărie din Bucureşti.
Pe lângă Franks, alt demnitar FMI "păţit" în Romţnia este chiar şeful Fondului, Dominique Strauss-Kahn. În martie 2010, francezul a fost invitat în plenul Parlamentului, unde şi-a uitat ceasul. Deputatul PSD Aura Vasile l-a găsit, iar preşedintele şedinţei, Mircea Geoană, a trimis pe cineva să-i ducă lui Strauss-Kahn ceasul la aeroport, înainte de plecarea acestuia.

----

Articolul este din Gandul. Acum stau si ma gandesc daca oficialii romani, in traditionala lor linguseala gretoasa, nu vor incerca sa scuze prin gesturi gaura din pantof a handicapatului ala de Franks. Adica, uite, la o conferinta de presa la Cotroceni, Basescu sa apara cu camasa murdara de ruj. Boc sa vina la Guvern cu niste pantaloni rupti si peticiti in fund, dupa cum cred ca se mai poarta la Rachitele. Udrea, in virtutea, ca sa zic asa, amintirilor din copilarie, sa se afiseze fara sutien pe la lansarile frunzei turistice, iar Baconschi, cand se duce prin vreo capitala europeana, sa priveasca demn printr-o pereche de ochelari crapati si lipiti cu scoci. Ah, dar de un Gabriel Oprea cu cravata gaurita de un muc de tigara sau de un Cseke Attila cu un halat patat de sange, ce ati zice? Sau, mai bine, sa apara toti guvernantii si parlamentarii cu pantofii gaurit. Imi imaginez, deja, cum se gandesc, mititeii, sa para populari cu gauri in pantofii de mii de euro...