Diliul de băsescu va fi executat

COTIDIANUL: O sentinţă care îl obliga la plata unei sume de bani, într-o speţă asemănătoare. Dacă nu îşi va achita obligaţiile stabilite de instanţă printr-o  hotărîre definitiva, cu sprijinul redacţiei, Cristian Oprea va declanşa operaţiunea de executare silită.

Până acum l-am păsuit pe şeful statului român, având în vedere funcţia supremă pe care o deţine. Am mai avut în vedere şi faptul că i-a fost micşorată indemnizaţia dar şi faptul că uneori a mai donat din ea. Numai că aşteptarea s-a terminat.In cazul în care  nu  achită daunele  stabilite  de instanţă în zece zile vom recurge  la excutarea silită.
O sentinţă definitivă, irevocabilă şi executorie îl obligă de şeful statului român la plata unei sume de bani după un proces pe care chiar Excelenţa Sa l-a intentat. Proces pe care Traian  Băsescu l-a pierdut. Această Sentinţă a unui magistrat al statului român, pe care scrie „Noi, Preşedintele României”, este sfidată de însuşi garantul constituţional al statului român.
Domnul Traian Băsescu a apelat la Justiţie să îi repare onoarea, după ce în  iunie 2009,  tot justiţia i-o ştirbise  printr0o altă  sentinţă.
Judecătoria Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti,  prin  sentinţa nr.1551 din 30.01.2009 îl obligă pe reclamantul Băsescu D. Traian ” la plata sumei de 1166,20 lei către pârât, cu titlul de chletuieli de judecată, conform articolului 274 din Codul de Procedură Civilă”.
Cel puţin un oficial al Administraţiei Prezidenţiale a aflat despre investirea cu titlu executoriu, în data de 12 mai 2009 (când Băsescu T. participa la aniversarea a 1000 de numere ale Revistei 22), a Sentinţiei 1551/30.01.2009 a Judecătoriei Sectorului 1 – Municipiul Bucureşti.
Ce să mai vorbim despre avocaţi, aceeaşi care l-au reprezentat şi în procesul pe care i l-a intentat parlamentarului Mugurel Surupăceanu ?
Deşi declară că vrea reformarea Justiţiei şi cere respectarea deciziilor magistraţilor, garantul constituţional al statului român nu a arătat respect unei obligaţii pe care i-a impus-o acceaşi justiţie: plata unei sume de bani. Nu a făcut-o imediat, şi nici după ce sentinţa a devenit executorie. În mod public, cel puţin de zece ori i s-a atras atenţia că nu plătit banii reprezentând datoria impusă prin sentinţă. A sfidat şi sfidează Justiţia şi astăzi, la doi ani de atunci.
Sfidarea este pe cale să ia sfîrşit. Plătiţi  despăgubirea, domnule preşedinte al României, sau vă blocăm conturile!