Treceți la conținutul principal

Diliul de băsescu va fi executat

COTIDIANUL: O sentinţă care îl obliga la plata unei sume de bani, într-o speţă asemănătoare. Dacă nu îşi va achita obligaţiile stabilite de instanţă printr-o  hotărîre definitiva, cu sprijinul redacţiei, Cristian Oprea va declanşa operaţiunea de executare silită.

Până acum l-am păsuit pe şeful statului român, având în vedere funcţia supremă pe care o deţine. Am mai avut în vedere şi faptul că i-a fost micşorată indemnizaţia dar şi faptul că uneori a mai donat din ea. Numai că aşteptarea s-a terminat.In cazul în care  nu  achită daunele  stabilite  de instanţă în zece zile vom recurge  la excutarea silită.
O sentinţă definitivă, irevocabilă şi executorie îl obligă de şeful statului român la plata unei sume de bani după un proces pe care chiar Excelenţa Sa l-a intentat. Proces pe care Traian  Băsescu l-a pierdut. Această Sentinţă a unui magistrat al statului român, pe care scrie „Noi, Preşedintele României”, este sfidată de însuşi garantul constituţional al statului român.
Domnul Traian Băsescu a apelat la Justiţie să îi repare onoarea, după ce în  iunie 2009,  tot justiţia i-o ştirbise  printr0o altă  sentinţă.
Judecătoria Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti,  prin  sentinţa nr.1551 din 30.01.2009 îl obligă pe reclamantul Băsescu D. Traian ” la plata sumei de 1166,20 lei către pârât, cu titlul de chletuieli de judecată, conform articolului 274 din Codul de Procedură Civilă”.
Cel puţin un oficial al Administraţiei Prezidenţiale a aflat despre investirea cu titlu executoriu, în data de 12 mai 2009 (când Băsescu T. participa la aniversarea a 1000 de numere ale Revistei 22), a Sentinţiei 1551/30.01.2009 a Judecătoriei Sectorului 1 – Municipiul Bucureşti.
Ce să mai vorbim despre avocaţi, aceeaşi care l-au reprezentat şi în procesul pe care i l-a intentat parlamentarului Mugurel Surupăceanu ?
Deşi declară că vrea reformarea Justiţiei şi cere respectarea deciziilor magistraţilor, garantul constituţional al statului român nu a arătat respect unei obligaţii pe care i-a impus-o acceaşi justiţie: plata unei sume de bani. Nu a făcut-o imediat, şi nici după ce sentinţa a devenit executorie. În mod public, cel puţin de zece ori i s-a atras atenţia că nu plătit banii reprezentând datoria impusă prin sentinţă. A sfidat şi sfidează Justiţia şi astăzi, la doi ani de atunci.
Sfidarea este pe cale să ia sfîrşit. Plătiţi  despăgubirea, domnule preşedinte al României, sau vă blocăm conturile!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/