Treceți la conținutul principal

Baconschi, nesimtit pana la capat...

BUCUREŞTI, May 09 (Mediafax) - Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a declarat, luni, că operaţiunea electronică de transmitere de către MAE a comunicatului în care el îşi anunţa intenţia de a candida la funcţia de prim-vicepreşedinte PDL nu a implicat niciun ban public şi a arătat că nu are ce să-şi reproşeze în acest sens. 
"Nu a implicat niciun ban public această operaţiune electronică. Sigur, trebuia folosită altă adresă, dar nu am ce să-mi reproşez pentru că niciun fel de structură sau fonduri ale MAE nu au fost implicate în această simplă operaţiune de e-mail", a precizat Baconschi, înaintea şedinţei BPN al PDL.
Teodor Baconschi a mai spus că el a întocmit comunicatul, şi nu Biroul de presă al ministerului.
Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a anunţat, duminică, într-o scrisoare deschisă adresată delegaţilor la Convenţia Naţională a partidului, că va candida la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL, susţinând că aceasta este o "responsabilitate" pe care este pregătit să şi-o asume "cu seriozitate şi entuziasm".
Scrisoarea deschisă a fost remisă presei de pe o adresă de e-mail a Ministerului de Externe. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.