Alo, nu va suparati, dar Teo mai primeste salariu de parlamentar?

O zi obişnuită pentru Teo: "Am căzut între pat şi calorifer şi acolo am rămas! Doamne,ce-am ajuns!"
22 mai 2011, 13:15 | Actualizat (acum 52 min)
REALITATEA.NET
"La ziua Maiei, am mâncat puţin tort. Recunosc că l-am mâncat cu foarte multă teamă. Nu că mă-ngraş, dar dacă se întâmplă ceva? Nu mi s-a întâmplat nimic. Altă dată am mâncat seminţe... La fel, nu mi s-a întâmplat nimic. Dar mi-e frică să nu se întâmple ceva, iar medicul să nu fie lângă mine...". Aceasta este doar una din fricile de zi cu zi ale lui Teo .


Medicii i-au dat voie sa manance aproape orice, dar lui Teo ii e frica sa manance aproape orice


O zi obişnuită din viaţa lui Teo, relatată de Mediafax:"Păi, fac nişte şmecherii! Fii-mea e la şcoală dimineaţa, aşa că stau întinsă în tot acest răstimp. În momentul în care ea soseşte acasă de la şcoală, sunt drepţi. În momentul în care se culcă la prânz, eu iar mă aşez într-o poziţie relaxantă. Pentru că nu vreau să mă vadă bolnavă, la pat. Fac gimnastică de recuperare, iar dimineaţa, când stau întinsă, mă uit la filme. (...) În acest optimism general, ţin să-ţi povestesc de un anumit moment crunt. Când m-am ridicat brusc din pat şi am uitat complet că sunt în situaţia în care sunt şi am căzut între pat şi calorifer şi acolo am rămas! Pentru că nu am putut să mă mai ridic deloc să ajung la telefon. Am stat juma' de oră căzută acolo şi am jelit! «Doamne, ce am fost şi ce-am ajuns! Vai de capu' şi de zilele mele!». M-am ridicat în cele din urmă... S-a speriat Maia o dată când i-am pus un DVD şi nu am mai putut să mă mişc. I-am spus să se uite la film că mă descurc eu cumva. Şi m-am descurcat!".


Teo Trandafir s-a întors în ţară, pe 20 aprilie, după aproape patru luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena. Ea a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie. Pe 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale. Părţile necrozate ale pancreasului au fost înlăturate şi s-a efectuat drenaj extensiv şi lavaj al cavităţii abdominale, precizau medicii de la clinica vieneză, spunând că intervenţia a fost un "succes". La sfârşitul lunii martie, Teo a fost din nou operată, pentru a înlătura alte urme de necroză şi ţesut infectat din abdomen, anunţau medicii clinicii din Viena. La un moment dat, Teo Trandafir a intrat şi în comă.