Treceți la conținutul principal

Romani de aur - Izbașa și Koczi

Gimnaştii români câştigă aurul la Berlin. Flavius Koczi şi Sandra Izbaşa, medaliaţi la Campionatele Europene

Gimnastul Flavius Koczi a câştigat sâmbătă, medalia de aur, în finală la sol. Sandra Izbaşa a câştigat medalia de aur la sărituri, în timp ce Amelia Racea s-a clasat pe locul şapte la Campionatele Europene de la Berlin.

Gimnasta Sandra Izbaşa a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în concursul de sărituri din cadrul Campionatelor Europene de la Berlin,
în timp ce Amelia Racea s-a clasat pe locul şapte.
Gimnaştii români câştigă aurul la Berlin. Flavius Koczi şi Sandra Izbaşa, medaliaţi la Campionatele Europene (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
Amelia Racea a intrat a treia în finală, fiind notată la prima evoluţie, cu 14.000, iar la a doua cu 13.450, obţinând o medie de 13.725, cu care a ocupat locul şapte.
Sandra Izbaşa a fost a şasea pe lista de start, fiind notată cu 14.700 şi cu 14.650 la a doua săritură, iar cu media de 14.675 a câştigat medalia de aur.
Celelalte medaliate au fost Oksana Chusovitina (14.537) şi elveţianca Ariella Kaeslin (14.287).
Medalia cucerită sâmbătă de Sandra Izbaşa este prima după o pauză de 7 ani în palmaresul feminin al României la sărituri.
Flavius Koczi a reuşit un exerciţiu excelent, notat cu cea mai mare notă, 15.500, care i-a adus aurul european.
Medalia de argint a revenit israelianului Alexander Shatilov (15.400), iar cea de bronz rusului Anton Golotsuskov (15.325).
Flavius Koczi a cucerit, vineri, şi medalia de argint la individual compus, iar duminică va încheia cu finala la sărituri.
Duminică Sandra Izbaşa împreună cu Diana Chelaru vor încerca să câştige medalii la sol.

Sursa - Mediafax

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/