Niste tarani: Cum sa lucrezi prost pe bani publici si sa te lauzi cu asta

O anume firma Stimasoft se lauda pe propriul site ca are in portofoliu crearea unui “Sistem avansat de management al documentelor pentru Ministerul Administratiei si Internelor”. Asta in contextul in care Dinel Staicu tocmai a plecat din tara dupa ce a fost condamnat la inchisoare, printr-o vama sub jusridictia MAI, si sub un nou nume, validat de MAI. Asta doar ca sa iau ce e mai recent din istoricul MAI de lucru cu documentele si sa nu imi aduc aminte de cum au fugit Hayssam, Grig si Necolaiciuc, de eficienta MAI in cazul disparitiei unor minori sau de cum s-au cumparat Loganuri cu 100.000 de euro. In fiecare caz se lucreaza cu documente, dar probabil un management eficient inseamna disparitia acestora. 
Mai urmeaza ca Stimasoft sa se laude ca a creat sisteme de management pentru Madoff, Caritas, FNI, Lehman Brothers, centrala de la Fukushima sau fabrica de impachetat fum.  
Statutul de furnizor al MAI il face pe Ionut Taranu, patronul afacerii Stimasoft, sa arate in orice negociere de afaceri ca are cohones. Doar sa nu ameninti cu duba, Tarane! 
(Material scris de Xulescu)