Treceți la conținutul principal

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, pe urmele inaintasilor, la Botosani.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, va efectua, joi, o vizita la Botosani, pentru a vedea locurile de origine ale familiei sale si pentru a asista la un concert oferit in onoarea sa de catre ”Rapsozii Botosanilor” si artistii Jake Shulman-Ment (SUA) si Katherine Weill (Franta), informeaza serviciul de presa al reprezentantei americane la Bucuresti, intr-un comunicat.

Gitenstein se va afla pentru prima oara in Botosani. Potrivit serviciului de presa al Ambasadei SUA, jurnalistii sunt invitati sa participe la urmatoarele evenimente de pe agenda Ambasadorului SUA :
Joi, 28 aprilie - Botosani

- intre orele 9:50 -10:30. Ambasadorul Mark Gitenstein va vizita Marea Sinagoga (str. Arhimandrit Marchian nr. 1)

- intre orele 10:45. 11:30. Ambasadorul SUA va vizita Cimitirul Evreiesc unde se odihnesc stramosii sai
- intre orele 14:00 - 14:45. Ambasadorul SUA va inaugura Raftul American la Biblioteca Judeteana ”Mihai Eminescu” (str. Unirii nr. 16)
- intre orele 15:00-15:45. Ambasadorul SUA va participa la sarbatorirea a 20 de ani de prezenta a Voluntarilor Pacii in Romania si a 10 de ani de prezenta a voluntarilor americani in Botosani.
- intre orele 18:30- 20:00. Ambasadorul SUA va asista la concertul oferit in onoarea sa de ”Rapsozii Botosanilor”, cu participarea lui Jake Shulman-Ment (SUA) si Katherine Weill (Franta), care vor interpreta muzica veche evreiasca.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.