Rumânul Țiriac a intrat in prafurile fiului

"Ar trebui şi opoziţia şi puterea să stea măcar orele astea de groază pe care le trăim, de criză, la aceeaşi masă. Domnul Băsescu ar trebui să-i închidă pe ăia toţi într-o cameră, să-i ţină acolo o săptămână cu pâine şi apă, şi pe urmă când ar ieşi afară, domnul PSD ar avea o cicatrice, domnul liberal doi dinţi mai puţin, domnul PDL ar ieşi fără o mână, dar ar ieşi afară cu un plan Marshall", a declarat Ion Ţiriac la Pro TV.


Dupa care vine si Opozitia... Adica Crin&Victor."Sunt de acord şi cred în varianta lui Ţiriac. Ideea de uniune naţionala. Ţiriac a mai spus că Basescu ar trebui, adică preşedintele ţării, nu al PDL. Nu am încredere că vrea să ne pună la masă să facă ceva bun. Dacă n-o va face Băsescu, căci se pare că nu poate, cred că vom reuşi s-o facem la un moment dat şi fără Băsescu", a spus Victor Ponta la emisiunea Zona de impact de la Realitatea TV.
"Ion Ţiriac poate fi simpatic unora, antipatic altora, dar nu i se pot contesta două lucruri: în 20 de ani n-a fost partizan cu niciun partid sau guvern sau nu se poate spune că ar fi un om care nu ştie ce vorbeşte. Vorbeşte aşa, pentru că el ştie că aşa se procedează. În România nu se poate, din motive pe care le cunoaştem", a precizat Crin Antonescu.

Doar pentru a-si da cu parerea, Si a-si dovedi incompetenta...
Baieti, PLANUL MARSHALL a fost al SUA pentru scoaterea Europei din criza de dupa al doilea razboi mondial. A fost un ajutor economic oferit tarilor europene, inclusiv URSS si satelitilor sai (refuzat insa). Deci, terminati cu prostiile si nu mai insultati inteligenta oamenilor normali. Cum scoate unul un cuvant mai din dictionare, mai strain, mai cu doi de ”l”, hop, se dau si ”politicienii” competenti... Nu este nici o legatura intre propunerea lui Tiriac si un adevarat Plan Marshall. (apropos, ce a facut Tiriac, concret, pentru Romania??? A... un turneu de tenis de old-boys, in septembrie... aha... tare...) A, si a fost sef la CIO si a plecat dupa ce au gasit-o dopata pe Andreea Raducan.
PS. Bine ca nu a confundat Tiriac planurile si spunea Planul Barbarossa...