miercuri, 2 martie 2011

De ce seamana Emil Boc cu Elton John

Ma uitam azi cu cata voiosie se adunau pedelistii, udemeristii si limbistii sa semneze Protocolul Coalitiei de guvernare, sau cam asa ceva. O adunatura de infractori care are mai multe dosare penale decat clanul lui Bercea Mondial. Se dadea un fast evenimentului de parca soarta Romaniei depindea de mazgalelile celor 4 lideri de nu stiu ce - Emil Boc, Kelemen Hunor, Gabriel Oprea si Varujan Pambuccian. In spatele lor, nu in imediata apropiere, ci la sute de metri, kilometri, zeci si sute de kilometri, este insa o Romanie care se scufunda... Gestul lui Emil Boc de a-i aduna in spatele lui pe ciracii sai mi s-a parut primit cu sila de cei adunati - ei incercau sa-l evite, dar nu aveau cum sa mai dea inapoi.
Mi-a fost mila de Emil Boc, la fel cum mi-e mila in fiecare zi cand ma gandesc ca asteapta cu inima ca un purice sa-l sune dementul national.
Ma gandeam ca Boc s-a prezentat in fata Romaniei ca Elton John imbracat in rochie de mireasa la propria nunta, in rolul mirelui/mireasa fiind Kelemen Hunor. Copilul lui Elton John Boc era Varujan Pambuccian, iar mama purtatoare nimeni alta decat seful mafiei personale a lui Adrian Nastase, Gabriel Oprea. Si nașul? Nașul, de față, era Micky Șpaga.
Așa că, săracul Boc, mi s-a părut un Elton John care cântă, în rochie de mireasă, pe puntea unui Titanic-Romania care s-a ciocnit cu o oră înainte de iceberg...
Săracul Boc...
PS Dar cine era Udrea?  Hm...

Niciun comentariu:

Red Moon

Sent from Yahoo Mail on Android