De ce seamana Emil Boc cu Elton John

Ma uitam azi cu cata voiosie se adunau pedelistii, udemeristii si limbistii sa semneze Protocolul Coalitiei de guvernare, sau cam asa ceva. O adunatura de infractori care are mai multe dosare penale decat clanul lui Bercea Mondial. Se dadea un fast evenimentului de parca soarta Romaniei depindea de mazgalelile celor 4 lideri de nu stiu ce - Emil Boc, Kelemen Hunor, Gabriel Oprea si Varujan Pambuccian. In spatele lor, nu in imediata apropiere, ci la sute de metri, kilometri, zeci si sute de kilometri, este insa o Romanie care se scufunda... Gestul lui Emil Boc de a-i aduna in spatele lui pe ciracii sai mi s-a parut primit cu sila de cei adunati - ei incercau sa-l evite, dar nu aveau cum sa mai dea inapoi.
Mi-a fost mila de Emil Boc, la fel cum mi-e mila in fiecare zi cand ma gandesc ca asteapta cu inima ca un purice sa-l sune dementul national.
Ma gandeam ca Boc s-a prezentat in fata Romaniei ca Elton John imbracat in rochie de mireasa la propria nunta, in rolul mirelui/mireasa fiind Kelemen Hunor. Copilul lui Elton John Boc era Varujan Pambuccian, iar mama purtatoare nimeni alta decat seful mafiei personale a lui Adrian Nastase, Gabriel Oprea. Si nașul? Nașul, de față, era Micky Șpaga.
Așa că, săracul Boc, mi s-a părut un Elton John care cântă, în rochie de mireasă, pe puntea unui Titanic-Romania care s-a ciocnit cu o oră înainte de iceberg...
Săracul Boc...
PS Dar cine era Udrea?  Hm...