Treceți la conținutul principal

Care e diferenta dintre romani si straini. Sa zicem, in cazul statului la coada...

ARAD, Mar 25 (Mediafax) - Peste 500 de persoane din Arad s-au înghesuit, vineri dimineaţă, să cumpere ulei la preţ redus de la un magazin din municipiu, unele dintre acestea leşinând, iar altele plângându-se că în înghesuială le-au dispărut portofelele, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Oamenii s-au aşezat în faţa supermarket-ului încă de la miezul nopţii, astfel că până dimineaţă s-au strâns la coadă peste 500 de persoane.
La ora deschiderii, cele peste 500 de persoane s-au înghesuit să intre în magazin, fără să ţină cont de recomandările personalului, care a încercat să permită accesul treptat.
Cumpărătorii au mers direct la standul dedicat ofertei promoţionale la ulei, ei putând cumpăra două sticle la preţ de una.
Din cauza aglomeraţiei create la intrarea în magazin, câteva femei au leşinat, o bătrână a fost rănită la mână, iar alte persoane au reclamat că le-au dispărut portofelele din buzunare sau din genţi.SYDNEY/LONDRA, Mar 25 (Mediafax) - Sute de oameni din Asia şi Europa au stat la coadă în faţa magazinelor Apple pentru a cumpăra noua tabletă iPad 2, lansată vineri în 25 de ţări, de teamă că deficitul de produse din Statele Unite se va repeta şi în străinătate, relatează Reuters. 
IPad 2, o versiune mai subţire şi mai uşoară a tabletei, care include două camere pentru video chat, a fost introdusă în Statele Unite pe 11 martie, iar analiştii estimează că în primul week-end au fost vândute un milion de exemplare.
Preţurile internaţionale pornesc de la 499 de dolari.
Vineri, tableta PC a fost lansată în 25 de state, majoritatea din Europa, alături de Australia, Noua Zeelandă, Canada şi Mexic.
Lansarea din Japonia a fost amânată, dar Apple a precizat că nu din cauza deficitului de componente apărut în urma cutremurului. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/