Treceți la conținutul principal

Penalul Falca a luat breakfastul cu Obama...

Finul lui Basescu a luat micul dejun cu Obama

Scris de emil.neacsu in 03 februarie 2011 la 14:29, in Intern. 2 vizualizari Intra in discutieTaguriBarack Obamagheorghe falcaTraian Basescu shortlinkhttp://crct.ro/ncqT
Primarul Aradului si fin al lui Traian Basescu, Gheorghe Falca, a participat, joi, la micul dejun cu rugaciune de la Casa Alba, alaturi de presedintele american Barack Obama, informeaza Adevarul. Desi, din punct de vedere al Justiei, Falca este ”inculpat” si are dosar penal, fiind acuzat de frauda, el s-a aflat in preajma presedintelui american Barack Obama.
Gheorghe FalcaGheorghe Falca
Gheorghe Falca spunea in urma cu o saptamana, ca va onora invitatia de a merge la Casa Alba pentru micul dejun cu presedintele Obama, de organizarea vizitei ocupandu-se ambasada Romaniei la Washington. Falca este finul presedintelui Traian Basescu si se pregateste pentru Congresul PDL, unde ar putea candida pentru postul de presedinte al partidului.
La evenimentul de la Washington au mai luat parte presedintele Consiliului Judetean Bihor, Radu Tirle, si presedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea.
Potrivit ziarului Adevarul, Radu Tirle a participat joi pentru a cincea oara la micul dejun cu rugaciune, alaturi de mii de invitati din toata lumea. Radu Tirle a fost invitat la „Micul dejun cu rugaciune”, unde anual, in prima zi de joi a lunii februarie, se reunesc oficialitati din toate colturile lumii, pentru a lua micul dejun cu presedintele Statelor Unite ale Americii, sub semnul credintei. Programul cuprinde de obicei doua discursuri, dintre care unul este al presedintelui SUA. „Niciodata nu stai la masa cu conationali. De obicei, jumatate din comeseni sunt americani, cealalta jumatate fiind reprezentata de invitati din alte state”, a povestit Radu Tirle. „Se intra in sala la ora 7, la ora 8 fiind asteptat presedintele. Fiecare persoana are timp sa converseze cu cei de la masa. Se face schimb de carti de vizita si se stabilesc contacte. Am fost de fiecare data surprins sa constat ca Romania  este cunoscuta in SUA si in lume”, a recunoscut Radu Tirle.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.