Penalul Falca a luat breakfastul cu Obama...

Finul lui Basescu a luat micul dejun cu Obama

Scris de emil.neacsu in 03 februarie 2011 la 14:29, in Intern. 2 vizualizari Intra in discutieTaguriBarack Obamagheorghe falcaTraian Basescu shortlinkhttp://crct.ro/ncqT
Primarul Aradului si fin al lui Traian Basescu, Gheorghe Falca, a participat, joi, la micul dejun cu rugaciune de la Casa Alba, alaturi de presedintele american Barack Obama, informeaza Adevarul. Desi, din punct de vedere al Justiei, Falca este ”inculpat” si are dosar penal, fiind acuzat de frauda, el s-a aflat in preajma presedintelui american Barack Obama.
Gheorghe FalcaGheorghe Falca
Gheorghe Falca spunea in urma cu o saptamana, ca va onora invitatia de a merge la Casa Alba pentru micul dejun cu presedintele Obama, de organizarea vizitei ocupandu-se ambasada Romaniei la Washington. Falca este finul presedintelui Traian Basescu si se pregateste pentru Congresul PDL, unde ar putea candida pentru postul de presedinte al partidului.
La evenimentul de la Washington au mai luat parte presedintele Consiliului Judetean Bihor, Radu Tirle, si presedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea.
Potrivit ziarului Adevarul, Radu Tirle a participat joi pentru a cincea oara la micul dejun cu rugaciune, alaturi de mii de invitati din toata lumea. Radu Tirle a fost invitat la „Micul dejun cu rugaciune”, unde anual, in prima zi de joi a lunii februarie, se reunesc oficialitati din toate colturile lumii, pentru a lua micul dejun cu presedintele Statelor Unite ale Americii, sub semnul credintei. Programul cuprinde de obicei doua discursuri, dintre care unul este al presedintelui SUA. „Niciodata nu stai la masa cu conationali. De obicei, jumatate din comeseni sunt americani, cealalta jumatate fiind reprezentata de invitati din alte state”, a povestit Radu Tirle. „Se intra in sala la ora 7, la ora 8 fiind asteptat presedintele. Fiecare persoana are timp sa converseze cu cei de la masa. Se face schimb de carti de vizita si se stabilesc contacte. Am fost de fiecare data surprins sa constat ca Romania  este cunoscuta in SUA si in lume”, a recunoscut Radu Tirle.