Kakaia distractia...

citesc intr-un comunicat al MAE:


Cu ocazia Zilei Diplomaţiei Ruse, Ambasada Federaţiei Ruse a organizat, sâmbătă, 12 februarie 2011, o competiţie sportivă la care au fost invitaţi şi diplomaţi din Ministerul Afacerilor Externe.
Evenimentul a avut loc la Şcoala Rusă din Bucureşti şi a constituit un bun prilej de întâlnire sportivă între diplomaţii din cele două ţări.
Participanţii au avut ocazia să se întreacă la patru competiţii sportive: baschet, tenis de masă, şah şi ştafetă veselă. Cea din urmă probă sportivă, ştafeta veselă, a surprins prin ineditul probelor, precum ”tragerea cablului”, „alergare cu două mingi de baschet”, „preluarea unui baston de ştafetă”, generând o atmosferă de veselie şi bună dispoziţie.
La ceremonia de deschidere au participat ambasadorul Federaţiei Ruse, Excelenţa Sa, Alexander Churilin şi secretarul de stat în MAE, Anton Niculescu.
----
Vai, ce idilic... oare cine o fi tras de sfoara? Baconschi? La cos cine a aruncat mai bine? Geoana? A, stai, ca Geoana nu mai e... Dar la preluarea unui baston de stafeta cine o fi fost as? Cioroianu? A, stai ca nici asta nu mai e... 
Faza cu ”generand o atmosfera de veselie si buna dispozitie”. Adica ei au adus vodca si noi paharele de plastic...
PS Pe ambasador il cheama Ciurilin, nu Churilin, dragi tovarasi....