e din ce in ce mai bine...

„@(Mediafax) - Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL că niciunul dintre ei nu are altă prioritate decât "să-i" dea premierul, decizie care trebuie luată în mod raţional de partid pentru a atinge obiectivul câştigării alegerilor din 2012, conform unei înregistrări audio difuzate de Antena 3. 
@ (Mediafax) - Aproape jumătate din membrii PSD au studii liceale, iar 23% dintre ei au vârste de peste 60 de ani, potrivit datelor sistemului de evidenţă informatizată a activului de partid, prezentat, joi, de secretarul general, Liviu Dragnea. 
@ Mediafax) - Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, le-a răspuns ironic, joi, ziariştilor care au întrebat la ce magazine au reduceri membrii de partid, el spunând că "la sex shop". 
@ (Mediafax) - România este prezentă cu şase regiuni, adică toată ţara cu excepţia Bucureşti-Ilfov, în topul celor mai sărace 20 de zone din UE, potrivit unui comunicat prezentat joi de Eurostat, o nouă confirmare a poziţiei Bulgariei şi României ca cele mai sărace ţări din Uniune. 
 (Mediafax) - Actorul Claudiu Bleonţ şi-a dat jos chiloţii în faţa jurnaliştilor, la o conferinţă de presă pe care a susţinut-o, joi, la Arad, pentru promovarea unui spectacol, transmite corespondentul MEDIAFAX. 
Claudiu Bleonţ a susţinut o conferinţă de presă la Teatrul Clasic "Ioan Slavici" Arad, pentru a promova piesa "Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III-lea", iar în timpul discuţiilor cu jurnaliştii şi-a dat jos pantalonii şi chiloţii şi şi-a arătat penisul.