Treceți la conținutul principal

e din ce in ce mai bine...

„@(Mediafax) - Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL că niciunul dintre ei nu are altă prioritate decât "să-i" dea premierul, decizie care trebuie luată în mod raţional de partid pentru a atinge obiectivul câştigării alegerilor din 2012, conform unei înregistrări audio difuzate de Antena 3. 
@ (Mediafax) - Aproape jumătate din membrii PSD au studii liceale, iar 23% dintre ei au vârste de peste 60 de ani, potrivit datelor sistemului de evidenţă informatizată a activului de partid, prezentat, joi, de secretarul general, Liviu Dragnea. 
@ Mediafax) - Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, le-a răspuns ironic, joi, ziariştilor care au întrebat la ce magazine au reduceri membrii de partid, el spunând că "la sex shop". 
@ (Mediafax) - România este prezentă cu şase regiuni, adică toată ţara cu excepţia Bucureşti-Ilfov, în topul celor mai sărace 20 de zone din UE, potrivit unui comunicat prezentat joi de Eurostat, o nouă confirmare a poziţiei Bulgariei şi României ca cele mai sărace ţări din Uniune. 
 (Mediafax) - Actorul Claudiu Bleonţ şi-a dat jos chiloţii în faţa jurnaliştilor, la o conferinţă de presă pe care a susţinut-o, joi, la Arad, pentru promovarea unui spectacol, transmite corespondentul MEDIAFAX. 
Claudiu Bleonţ a susţinut o conferinţă de presă la Teatrul Clasic "Ioan Slavici" Arad, pentru a promova piesa "Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III-lea", iar în timpul discuţiilor cu jurnaliştii şi-a dat jos pantalonii şi chiloţii şi şi-a arătat penisul.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/