e bine in romania...

@Monica Columbeanu vrea să divorţeze de Irinel Columbeanu, procesul urmând să înceapă la Judecătoria Buftea pe 21 martie, potrivit site-ului instanţei.
În acest dosar, cererea de divorţ a fost introdusă de Monica Columbeanu. Ea solicită şi custodia fiicei lor, Irina, în vârstă de patru ani, printr-o procedură de urgenţă care îi permite încredinţarea copilului până la pronunţarea divorţului, astfel că a chemat în instanţă şi Primăria Sectorului 1, ca autoritate tutelară.

@ Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, are în prezent 30 de procese cu Primăria Slatina, după ce şi-a construit în Slatina opt palate, toate identice, dar niciunul cu autorizaţie de construcţie, în cazul a patru dintre imobile municipalitatea pierzând procesele, scrie "Gândul".

@Fratele şefului statului susţine, într-un interviu pentru ziarul "Ring", că nu ştia cine este Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, atunci când acesta i-a cerut sa îi boteze nepoata, Mircea Băsescu precizând că preşedintele Traian Băsescu i-a reproşat lipsa unei discuţii înainte de decizia "neoportună".

@