Ce s-a mai intamplat azi prin Romania...

@ Realitatea TV - Un cizmar din Arad, care anul trecut a lansat Programul Rabla pentru încălţăminte, i-a făcut preşedintelui Traian Băsescu o pereche de pantofi, după ce l-a auzit pe şeful statului spunând că nu are voie să umble cu pantofi vechi, scâlciaţi.

@ Mediafax - Preşedintele Traian Băsescu le-a cerut, marţi, participanţilor la bilanţul activităţii MAI pe anul 2010, să nu aplaude la finalul discursului său, pentru că nu au de ce, îndemnul său fiind urmat.
Şeful statului a avut un discurs dur la adresa MAI, spunând, printre altele, că "oriunde pui degetul apar elemente de corupţie", că MAI şi Ministerul Finanţelor sunt cele două instituţii care nu au putut fi reformate în ultimii 20 de ani şi că sunt judeţe unde se vede că angajaţii MAI tolerează grupurile infracţionale.
El a cerut să se treacă "imediat" la evaluarea "om cu om" a angajaţilor MAI, începând cu cei aflaţi în structurile de conducere la nivel central şi local.

@ Realitatea TV - Filiala orăşenească a PDL Negreşti (Vaslui) a organizat alegerile în incinta casei de praznice a unui cimitir, iar după încheierea votului o parte dintre participanţi au mâncat câte o friptură oferită de primarul oraşului, cel care de altfel a fost reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei.