Treceți la conținutul principal

Ce s-a mai intamplat azi prin Romania...

@ Realitatea TV - Un cizmar din Arad, care anul trecut a lansat Programul Rabla pentru încălţăminte, i-a făcut preşedintelui Traian Băsescu o pereche de pantofi, după ce l-a auzit pe şeful statului spunând că nu are voie să umble cu pantofi vechi, scâlciaţi.

@ Mediafax - Preşedintele Traian Băsescu le-a cerut, marţi, participanţilor la bilanţul activităţii MAI pe anul 2010, să nu aplaude la finalul discursului său, pentru că nu au de ce, îndemnul său fiind urmat.
Şeful statului a avut un discurs dur la adresa MAI, spunând, printre altele, că "oriunde pui degetul apar elemente de corupţie", că MAI şi Ministerul Finanţelor sunt cele două instituţii care nu au putut fi reformate în ultimii 20 de ani şi că sunt judeţe unde se vede că angajaţii MAI tolerează grupurile infracţionale.
El a cerut să se treacă "imediat" la evaluarea "om cu om" a angajaţilor MAI, începând cu cei aflaţi în structurile de conducere la nivel central şi local.

@ Realitatea TV - Filiala orăşenească a PDL Negreşti (Vaslui) a organizat alegerile în incinta casei de praznice a unui cimitir, iar după încheierea votului o parte dintre participanţi au mâncat câte o friptură oferită de primarul oraşului, cel care de altfel a fost reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/