Basescu s-a impiedicat de Boc...

Zeus e pe duca, fratilor... Plange Olimpul, plange masa la Golden Blitz, plange si doamna Nutzi... Pai se poate asa ceva, sa coboare Zeus printre copiii lui, oamenii pe care el i-a ales si i-a facut parlamentari, si aia sa-si bata joc de Traian Basescu? E clar, se duce tara de rapa. Pai cum adica, cand Basescu spune ca vrea premier tehnocrat, independent,si aia sa zica: Dar noi tot pe Boc il vrem, nenea... Pai normal ca vor tot cu Boc, ca ala mic e cu treburile lui la Guvern si ei isi fac mendrele prin Vami sau pe unde mai au treaba.


Faza dura e ca dupa ce si-a luat-o cu Tariceanu, pe care nu a fost in stare sa il doboare timp de patru ani, dupa ce si-a luat-o pe invers de la Stolojan care a zis ”pas”, dupa ce si-a luat-o iar pe invers de la PNL, UDMR si PSD care l-au dat jos pe Boc in 2009, dupa ce si-a luat-o iar de la PNL, PSD cu Croitoru si Negoita pe care Base i-a numit premier dar nu si-a vazut visul cu ochiul, acum i-au tras-o, ca sa ma exprim academic, chiar copiii lui, pedelistii din Parlament, care au facut front comun si au zis: noi vrem pe Boc.
Mai grav e ca in sedinta s-a ridicat un deputat PDL si a inceput sa-i zica in fatza lui Base niste chestii - ca in jurul lui nu creste nici iarba, ca trebuie sa se gaseasca unul cu oua sa-i zica NU... chestii d-astea. Banuiesc ca lui base i-a stat ceasul sau se uita in mod reflex dupa paharul de JD...
Maine poimaine o sa-i zica vreo doua si Boc si te pomenesti ca si Turcan... E clar... Se duce capitanul in sala motorelor si cade pe scari, cam asta a fost marti...


Delectativa aici cu extrase din ziare.com:
In replica, un democrat-liberalul Nicusor Paduraru i-a spus presedintelui ca solutia o reprezinta acel premier care ii va putea spune clar si argumentat 'Nu' lui Traian Basescu.

"Doamnule presedinte, in jurul dumneavoastra rar creste si iarba. Mi-as dori sa gasim formula, iar dumneavoastra sa o agreati, a acelui premier care sa va zica argumentat si 'nu'. Cand vom gasi acel om, iar dumneavoastra sa-l acceptati, partidul nostru va demonstra ca este capabil si de performante. Pentru ca, in momentul de fata, avem o mare problema. Nu putem iesi de aici si sa spunem ca nu s-a intamplat nimic. Nu putem iesi de aici si sa spunem ca a fost un dialog constructiv in partid. Cel mai bun raspuns a fost in Camera Deputatilor, cand am numarat si am vazut ca nu avem voturi", i-a spus pedelistul lui Basescu in timpul intalnirilor de la Vila Lac.

"La umbra voastra am crescut si eu, asa cum si voi ati crescut la umbra mea", a raspuns presedintele Traian Basescu.

Basescu s-a contrat cu vicepresedintele Cristian Boureanu, care a sarit in apararea lui Boc.

"Am aflat din presa de intalnirea cu presedintii, am venit ca boul la inalnirea Biroului Permanent. Daca se vorbeste despre schimbare, am vrea si noi sa stim care sunt solutiile", a declarat vicepresedintele PD-L.

La finalul reuniunii, Emil Boc a sustinut un "discurs de om resemnat". "Mi-am asumat de la bun inceput misiunea aceasta. Stiam ca va veni un astfel de moment", le-a spus el colegilor din PD-L, au declarat surse din partid pentru Adevarul.