Treceți la conținutul principal

Boney M star dies...Boney M singer Bobby Farrell dies aged 61

ADVERTISEMENT

Bobby Farrell was the only male member of the popular disco four-piece


Continue reading the main story
Related stories
Boney M musical opens in West End
Whatever happened to Boney M?


Bobby Farrell, front man of the 1970s disco group Boney M, has died at the age of 61, his agent has announced.


The singer was found dead in a hotel room in St Petersburg, Russia, where he had been performing, John Seine said.


Farrell, he continued, had complained of breathing problems before and after a show on Wednesday. The cause of his death has yet to be established.


Farrell, the only male member of the popular four-piece, had been due to fly to Rome for a TV show on Friday.


Born Alfonso Farrell in Aruba, the singer left his home on the Caribbean island at 15 to work as a sailor.


He then travelled to Norway and Germany to pursue a career as a DJ.


In 1974 he was chosen to front Boney M, which was put together by German singer and songwriter Frank Farian.


'Quite bizarre'


It was he who performed much of the male vocals on the group's hit records, Farrell being more a dancer and showman than a singer.


He continued to perform after Boney M disbanded in 1986


Known for his extravagant costumes, Farrell was often seen with a bare torso and tight-fitting bell-bottom pants.


Boney M had their first hit with Daddy Cool in 1978, scoring a UK number one that same year with Rivers of Babylon.


The song sold nearly two million records in Britain alone, where it stayed number one for five weeks.


After the group disbanded in 1986 Farrell continued on his own, most recently touring with three female backing singers under the name Bobby Farrell of Boney M.


According to Mr Seine the singer had suffered from "heart problems, shortage of breath and problems with his stomach" for the last decade.


He described his client as "a fantastic person" but also "quite bizarre". "He had a big heart but he was explosive," he said.


Farrell is survived by a son and a daughter.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.