Presa, despre Corneliu Coposu, la 15 ani de la disparitie... 4 Gandul

aboneaza-te la

REPORTAJ GÂNDUL TV - Discursul lui Traian Băsescu în Parlament
REPORTAJ GÂNDUL TV -...
Bute: „O să fiu canadian...
Cum se lucrează la Pasajul...
Conferinţa de presă de la...
Conferinţa de presă de la...
Prima parte a interviului luat...

Un oficial sirian a leşinat la Vila Lac 1 înaintea întâlnirii între Băsescu, Al-Assad şi soţiile lor

newsastăzi, 10:59 0 Un membru al delegaţiei oficiale a Siriei care se afla la Vila Lac 1, unde joi dimineaţă s-au întâlnit preşedinţii Traian Băsescu şi Bashar Al-Assad, împreună cu soţiile lor, a leşinat înaintea sosirii şefilor de stat.
 • RAR va monitoriza noxele autoturismelor noi

  newsieri, 20:28 4 Registrul Auto Român (RAR) va monitoriza, începând cu 1 ianuarie 2011, nivelul emisiilor de dioxid de carbon produse de maşinile noi, parte a unui program al CE de stabilire a standardelor de performanţă a autoturismelor în ce priveşte noxele, potrivit unui proiect de hotărâre de Guvern
 • Metrorex a primit patru oferte pentru construcţia magistralei 5 de metrou

  newsieri, 15:45 1 Un număr de patru consorţii şi firme au depus oferte finale la licitaţia pentru construcţia magistralei 5 de metrou, tronsonul Râul Doamnei-Haşdeu, urmând ca în aproximativ două luni să fie desemnat câştigătorul

Mircea Toader susţine că PD-L nu va da Opoziţiei „capul Robertei Anastase”

politicăieri, 17:53 3 Liderul grupului democrat-liberal Mircea Toader declară că PDL nu va oferi opoziţiei "capul Robertei Anastase", arătând că, dacă aceasta va fi schimbată din funcţia de preşedinte al Camerei cu "Gheorghe", atunci opoziţia va spune că nu-i place nici de Gheorghe şi va cere şi schimbarea lui.

Ce limuzină i se pregăteşte preşedintelui Rusiei! Galerie foto!

internaţionalastăzi, 11:54 0 Acum câţiva zeci de ani, oficialii ruşi mergeau doar cu limuzine Zil, construite de producătorul rus de camioane cu acelaşi nume.

Mâncarea, mai scumpă cu până la 24% în 2010. Topul scumpirilor la alimentele de bază

financiarieri, 19:47 0 Românii au plătit în acest an cu până la 24% mai mult pe mâncare, comparativ cu sfârşitul anului trecut.
Sondaj Gandul
Credeţi că, de la 1 ianuarie 2011, salariile vor reveni la nivelul de dinaintea tăierii cu 25%?
 
 
 • Parlamentari fără nicio lege

  puterea gânduluiieri, 20:563 Politicienii continuă să întindă la maximum nervii şi răbdarea românilor jucându-se, de-a dreptul, cu valoarea leului şi cu dobânzile cerute de bancheri, prin amânarea, total ilogică, a adoptării unor legi de care România are disperată nevoie.
  Victor ROTARIU

Celula lui Popescu. O descoperire „importantă pentru omenire”, dar ignorată în România

reportajieri, 19:03 5 În câţiva ani, infarctul miocardic ar putea fi tratat prin regenerarea ţesutului cu ajutorul celulelor stem şi al telocitelor.

Campioanele olimpice Susanu şi Andrunache revin în canotaj pentru Londra 2012

sport & mişcareieri, 18:26 0 România a câştigat la Campionatele Mondiale de canotaj din Noua Zeelandă o singură medalie: un bronz în proba de 8 plus 1
 • România, bronz la CM de scrimă

  sport & mişcareieri, 18:23 0 Echipa României, formată din Tiberiu Dolniceanu, Rareş Dumitrescu, Cosmin Hânceanu şi Florin Zalomir, a câştigat, marţi, medalia de bronz la Campionatele Mondiale de scrimă de la Paris, învingând în finala mică a competiţiei, cu scorul de 45-41, reprezentativa din Belarus
 • Challenge Cup, turneu de hochei pe Patinoarul Braşov

  sport & mişcareieri, 18:17 0 Directorul tehnic din cadrul Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Marius Gliga, a declarat că participarea echipei României la Ice Hockey Challenge Cup este o provocare

Oprah Winfrey, cel mai bine plătită femeie de la Hollywood

magazinieri, 19:12 2 Proprietară a unui imperiu media, care include un post de radio, un website, o televiziune, o revistă şi un show celebru care-i poartă numele, Oprah Winfrey domină topul femeilor de la Hollywood cu cele mai mari venituri obţinute în 2010.
 • Expoziţie de sticlă: Mihai Ţopescu

  magazinieri, 19:38 0 Muzeul Naţional Cotroceni organizează joi, 11 noiembrie 2010, orele 18.00, în Spaţiile Medie vale ale muzeului, vernisajul expoziţiei ”Mihai Ţopescu – sticlă”.
 • „În derivă”. HBO

  magazinieri, 19:36 0 Primul serial original produs de HBO Central Europe în România îşi concentrează acţiunea pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihoterapeut de elită.
 • Trei vieţi - Pedeapsa

  magazinieri, 19:41 1 „Trei vieţi. Pedeapsa” este primul volum dintr-o serie de trei romane despre viaţa lui Cătălin Botezatu.
GALERIE FOTO