Presa, despre Corneliu Coposu, la 15 ani de la disparitie... 1 Cotidianul

Cotidianul:La trei zile de la înmormântarea poetului, o bucureşteancă a deschis un proces de stabilire a paternităţii la Judecătoria Sectorului 1 în care sunt chemaţi în instanţă atât soţia poetului, cât şi cei trei copii recunoscuţi ai acestuia.
Accesări: 101
Publicat acum 19 minuteIzabela Niculescu
Foto: Timi Slicaru
Foto: Timi Slicaru
Şeful Jandarmeriei Capitalei, Gavrilă Pop, a fost eliberat din funcţie, joi dimineaţă, la ordinul comandantului Jandarmeriei Române, Olimpiodor Antonescu, din cauza lipsei de intervenţie la mitingul poliţiştilor de la Palatul Cotroceni, din 24 septembrie, potrivit unor surse oficiale, citate de Mediafax.
Accesări: 176Comentarii: 1
Publicat acum o ora si 14 minuteGabriel Păleanu
Scenarii de evoluţie economică a localităţii Roşia Montană
- orizont anul 2030 –
Comuna Roşia Montană se găseşte de cca 12 ani în centrul unor interse divergente, luări de poziţie, intervenţii, declaraţii, apeluri şi manipulări (uneori grosolane) ale adevărului, toate aceste mobilizări umane consumă multă energie pentru a justifica sau nu o investiţie în extracţia aurului şi argintului din zonă.
Accesări: 500Comentarii: 5
Publicat acum 6 ore si 8 minute
Trecerea statutului de donator de organe în datele cardului de asigurat rezolvă controversele etice ale acestei probleme, susţine prof.dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România şi şef al Comisiei de Bioetică din cadrul Ministerului Sănătăţii.
Accesări: 258Comentarii: 3
Publicat acum 5 ore si 33 minuteClaudia Marcu
Franţa se va asigura că decizia UE privind aderarea Bulgariei şi României la Spaţiul Schengen nu va fi luată înainte de vara anului viitor, a anunţat secretarul francez pentru Afaceri Europene, Pierre Lelouche, potrivit agenţiei bulgare Novinite, care citează agenţia BGNES. Vorbind în parlamentul Franţei, Lellouche a precizat că Parisul trebuie să fie foarte vigilent faţă de accederea României şi Bulgariei în Spaţiul Schengen şi că acest pas nu trebuie să fie rezultatul automat al unui proces de evaluare a aspectelor tehnice.
Accesări: 908Comentarii: 14
Publicat Miercuri, 10 noiembrie 2010
Preşedintele CN al PSD Adrian Năstase a comentat ironic stenogramele în care vicepreşedintele social-democrat Robert Negoiţă este implicat într-un dosar de proxenetism, ţinând să puncteze că mai importantă este apariţia în presă a unor astfel de documente, indiferent la cine se referă.
Ponta, despre scandalul Negoiţă: O porcărie şi o diversiune
Accesări: 585Comentarii: 4
Publicat acum 4 ore si 17 minuteDan Zavaleanu
Incredibil până unde poate ajunge manipularea și prostirea pe față a românilor din partea reprezentanților Puterii. Uitând că există probe video oficiale, că o țară întreagă a văzut ce s-a întâmplat în seara zilei de 15 septembrie, șefa Camerei Deputaților, Roberta Anastase, cea care a gestionat frauda secolului la votarea Legii pensiilor, susține că vinovat de fraudă ar fi chestorul Opoziției, Mihai Voicu. Blocajul generat de menținerea Robertei Anastase în funcție continuă la Cameră. Miercuri, vinovați de lipsa cvorumului au fost însă deputații Puterii care au absentat masiv.
Calimente: Am primit de la un deputat PDL o înjurătură românească în interes naţional
Accesări: 1023Comentarii: 12
Publicat Miercuri, 10 noiembrie 2010Lucian Gheorghiu
Numele deputatului PSD Robert Negoiţă apare într-un dosar de trafic de persoane instrumentat de DIICOT, susţine cotidianul National. Negoiţă ar fi fost beneficiarul serviciilor unor prostituate plasate de doi cunoscuţi, Relu Costan şi Ion Tămârjan. Realitatea TV prezintă stenogramele unor discuţii telefonice ale lui Negoiţă cu Tămârjan.
Proxenetul către Negoiţă: Mădălina e la început, să n-o forţezi prea tare
Membră PSD: Am făcut sex cu Negoiţă pe bani. Cu Bănicioiu s-a întâmplat pur şi simplu
Accesări: 1099Comentarii: 6
Publicat Miercuri, 10 noiembrie 2010Dan Zavaleanu
Accesări: 972Comentarii: 7
Publicat Miercuri, 10 noiembrie 2010Lucian Gheorghiu
Accesări: 373Comentarii: 10
Publicat Miercuri, 10 noiembrie 2010Razvan Ciubotaru
Accesări: 1641Comentarii: 8
Publicat Miercuri, 10 noiembrie 2010Gabriel Păleanu
Accesări: 2233Comentarii: 9
Publicat Miercuri, 10 noiembrie 2010Claudia Marcu
Accesări: 4825Comentarii: 5
Publicat Miercuri, 10 noiembrie 2010Dan Zavaleanu
Accesări: 473Comentarii: 6
Publicat Miercuri, 10 noiembrie 2010Dan Odagiu

Cornel Nistorescu
CORNEL NISTORESCU
Cristina Horvat
CRISTINA HORVAT
Dumitru Constantin
DUMITRU CONSTANTIN
Liviu Ioan Stoiciu
LIVIU IOAN STOICIU

Carmen
Magdalena Popa Buluc în dialog cu soprana Marina Krilovici
Soprana de talie internaţională Marina Krilovici, comparată de specialişti cu Maria Callas, slujeşte de o viaţă titanilor muzicii. Ni-i explică, ni-i face necesari ca aerul. Redescoperă permanent muzica, personajul. Comunică modelându-şi infinitezimal creaţia. Timbrul vocii sale nu era atins de nicio particularitate a unei şcoli tipice de canto, era inimitabil şi cuceritor. Cu un glas puternic, rotund şi impunător, cu o ţinută scenică de vestală, cu pasiune şi sensibilitate, cu tenacitate şi dăruire, a pornit să cucerească lumea. Şi a reuşit.