OZN in Romania anului 1517?

INCREDIBIL! Extratereştrii există printre noi! Chiar aici, în România

astăzi, 19:21
INCREDIBIL! Extratereştrii există printre noi! Chiar aici, în România
"Samn mare s-au aratat pe ceriu, c-au stralucit dinspre miadzanoapte ca un chipu de om, de-au statut multa vreme si iara s-au ascuns in vazduh" - Nu, nu este o gluma si nici o descriere fantezista venita din partea unui cronicar medieval pus pe sotii. Este un pasaj cat se poate de serios din Letopisetul Moldovenesc, din anul 1517.
O relatare care, vazuta astazi, nu poate trimite cu gandul decat la un singur lucru. Ne-au vizitat ei inca din vechime? Si nu este decat inceputul unor relatari incredibile, intamplari care au avut si au loc, cu regularitate, chiar aici, langa, noi, in  Romania.Click Here
In anul 1913, in zorii Primului Razboi Mondial, intr-o vreme in care stiinta aeronauticii se afla inca intr-o etapa incipienta, armata romana deschidea focul asupra unor obiecte zburatoare neidentificate, extrem de rapide, de luminoase si de avansate, care survolasera marile orase romanesti. Cinci decenii mai tarziu, in padurea Hoia-Baciu din Cluj, un tehnician roman reusea sa obtina una dintre cele mai clare imagini ale unui OZN fotografiat in Romania si fara indoiala, unele dintre cele mai bune imagini ale vreunui OZN fotografiat vreodata in lume, imagini care au facut senzatie in anul 1977, la Congresul International de Ozenologie din Acapulco.
A urmat terifianta intalnire de la Balea Lac dintre soldatii romani incartiruiti acolo si o entitate necunoscuta. Nu mai putin de 20 de martori, urmele unei lupte si sute de intrebari fara raspuns. Si este doar o mica parte din ceea ce s-a intamplat in Romania in ultimele decenii.