Băsescu, luat de o lamâie!


O lamaie are mai multi fani decat Traian Basescu, pe Facebok

     
Ce zici, o Lamaie poate avea mai multi fani caTraian Basescu? Acesta este mesajul sub care un utilizator anonim de pe Facebook a incercat sa afle cat de simpatizat mai este seful statului in randul romanilor.
In luna aprilie, un oradean a deschis pe Facebook, cel mai mare site de socializare din lume, profilul "lamaii", care a reusit sa stranga in doar jumatate de an aproximativ 10.000 de fani.

Mai exact, sambata dimineata, pagina "Lamaii" era apreciata de 9.963 de persoane.

Daca ne uitam si catre pagina oficiala de pe Facebook a sefului statului, concluzia este una singura "O lamaie acra are in mod cert mai multi fani decat Traian Basescu!", asta pentru ca presedintele Romaniei nu a reusit sa adune nici macar 7.000 de fani.

Omul din spatele "lamaii" se descrie ca fiind un om normal, originar din Oradea, care acum locuieste in Bucuresti.

Pe blogul sau, anonimul spune despre el ca are rationament si experienta de viata adunata in 30 de ani si ca nu are toleranta fata de prostie, rea-vointa si minciuna. Precizeaza in final ca blogul sau nu implica nici un partid politic.

"Fac greseli gramatice si folosesc frecvent regionalisme, deoarece imi plac", mai scrie, despre el, autorul profilului lamaiei de pe Facebook.