Treceți la conținutul principal

Băsescu, luat de o lamâie!


O lamaie are mai multi fani decat Traian Basescu, pe Facebok

     
Ce zici, o Lamaie poate avea mai multi fani caTraian Basescu? Acesta este mesajul sub care un utilizator anonim de pe Facebook a incercat sa afle cat de simpatizat mai este seful statului in randul romanilor.
In luna aprilie, un oradean a deschis pe Facebook, cel mai mare site de socializare din lume, profilul "lamaii", care a reusit sa stranga in doar jumatate de an aproximativ 10.000 de fani.

Mai exact, sambata dimineata, pagina "Lamaii" era apreciata de 9.963 de persoane.

Daca ne uitam si catre pagina oficiala de pe Facebook a sefului statului, concluzia este una singura "O lamaie acra are in mod cert mai multi fani decat Traian Basescu!", asta pentru ca presedintele Romaniei nu a reusit sa adune nici macar 7.000 de fani.

Omul din spatele "lamaii" se descrie ca fiind un om normal, originar din Oradea, care acum locuieste in Bucuresti.

Pe blogul sau, anonimul spune despre el ca are rationament si experienta de viata adunata in 30 de ani si ca nu are toleranta fata de prostie, rea-vointa si minciuna. Precizeaza in final ca blogul sau nu implica nici un partid politic.

"Fac greseli gramatice si folosesc frecvent regionalisme, deoarece imi plac", mai scrie, despre el, autorul profilului lamaiei de pe Facebook.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/