luni, 5 iulie 2010

Nu știu, Maria, dar cât de agresivă era țăranca aia împuțită...

Mă gândesc de vreo 48 de ore care este scopul plimbarilor lui basescu prin zonele sinistrate? Sa arate ca e viu, ca nu e in perfuzii, asa cum sustine Vadim? Sa arate ca ii pasa? Sa isi defuleze frustrarile ca nu mai are cu cine sa se certe si asupra cui sa isi verse nervii? Nu a demonstrat nimic, nu a ajutat pe nimeni, doar s-a contrat cu presa si cu oamenii disperati. Si nici macar nu sunt alegeri. Il cearta pe unul ca nu si-a tencuit casa. O cearta pe alta ca nu si-a asigurat casa. Pe alta femeie o acuza ca minte. Pe alta o someaza sa termine cu țățismele... Se crede atotputernic, ferit de o pleașcă de noroi, ferit de un pas greșit care sa-l scufunde in mizeria din care a ieșit...
Oare ce face basescu cand vine acasa, v-ati intrebat oare? O si vad pe doamna Maria tremurand de frica, preventiv, in fata usii, asteptand sa intre Barbatul. Barbatul intra in casa, dupa ce un SPP-sit ii deschide usa, si ii deschide calea, ferindu-l pe Barbat, din instinct, de un contact fizic cu Maria B.
- Las-o mă, Vasile, că asta nu e ziaristă! Hăhăhăhăăăă
Maria B nu spune nimic si da sa-si sarute sotul, dar acesta e mai grabit sa isi lase scrumul de tigara si o frige usor pe mana pe Maria B.
- Te-ai uitat la stiri, Maria?
Femeia e cuprinsa de panica, toata ziua a stat cu ochii pe Antena 3 si a rasu-plansu vazand cum omul ei se comporta...
- Cât de agresivă era țăranca aia împuțită... Nu știu Maria, dar nici să își asigure casa, nici sa isi tencuiasca peretii... In ce tara cred tâmpitii astia că trăiesc?
Maria B nu indrazneste sa raspunda si nici sa-l intrebe daca a fost pe la parintii ei, prin Suceava. Ultima data cand au fost acolo, drumul era stricat si si-a varsat whisky-ul pe pantaloni din cauza unei gropi, de au ras oamenii de el cand s-a dat jos din masina...

Niciun comentariu:

Double rainbow

Sent from Yahoo Mail on Android