Nu știu, Maria, dar cât de agresivă era țăranca aia împuțită...

Mă gândesc de vreo 48 de ore care este scopul plimbarilor lui basescu prin zonele sinistrate? Sa arate ca e viu, ca nu e in perfuzii, asa cum sustine Vadim? Sa arate ca ii pasa? Sa isi defuleze frustrarile ca nu mai are cu cine sa se certe si asupra cui sa isi verse nervii? Nu a demonstrat nimic, nu a ajutat pe nimeni, doar s-a contrat cu presa si cu oamenii disperati. Si nici macar nu sunt alegeri. Il cearta pe unul ca nu si-a tencuit casa. O cearta pe alta ca nu si-a asigurat casa. Pe alta femeie o acuza ca minte. Pe alta o someaza sa termine cu țățismele... Se crede atotputernic, ferit de o pleașcă de noroi, ferit de un pas greșit care sa-l scufunde in mizeria din care a ieșit...
Oare ce face basescu cand vine acasa, v-ati intrebat oare? O si vad pe doamna Maria tremurand de frica, preventiv, in fata usii, asteptand sa intre Barbatul. Barbatul intra in casa, dupa ce un SPP-sit ii deschide usa, si ii deschide calea, ferindu-l pe Barbat, din instinct, de un contact fizic cu Maria B.
- Las-o mă, Vasile, că asta nu e ziaristă! Hăhăhăhăăăă
Maria B nu spune nimic si da sa-si sarute sotul, dar acesta e mai grabit sa isi lase scrumul de tigara si o frige usor pe mana pe Maria B.
- Te-ai uitat la stiri, Maria?
Femeia e cuprinsa de panica, toata ziua a stat cu ochii pe Antena 3 si a rasu-plansu vazand cum omul ei se comporta...
- Cât de agresivă era țăranca aia împuțită... Nu știu Maria, dar nici să își asigure casa, nici sa isi tencuiasca peretii... In ce tara cred tâmpitii astia că trăiesc?
Maria B nu indrazneste sa raspunda si nici sa-l intrebe daca a fost pe la parintii ei, prin Suceava. Ultima data cand au fost acolo, drumul era stricat si si-a varsat whisky-ul pe pantaloni din cauza unei gropi, de au ras oamenii de el cand s-a dat jos din masina...