Treceți la conținutul principal

elenei udrea ii place limba de lemn...


comunicat al ministerului condus de nutzi udrea:

Ministrul Elena Udrea in vizita la Budapesta

Luni, 19 iulie ac., in cadrul unei vizite oficiale in Budapesta, ministrul roman al dezvoltarii regionale si turismului s-a intalnit cu prim-ministrul Viktor Orban si cu vice-prim-ministrul Semjen Zsolt.

Discutiile s-au axat pe relatiile de buna vecinatate dintre cele doua state, reflectate, in special, prin faptul ca Romania si Ungaria impartasesc aceeasi perspectiva asupra temelor aflate pe agenda celor doua guverne.

Oficialii au subliniat necesitatea unei abordari pragmatice in relatiile bilaterale si a sustinerii unor proiecte comune la nivelul Uniunii Europene, prin intensificarea cooperarii pentru accesarea fondurilor europene, disponibile prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania, mai ales pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere.

In ceea ce priveste Strategia Dunarii, se va pune un deosebit accent pe imbunatatirea relatiilor economice intre cele doua state, prin realizarea unui coridor dunarean de transport intre Bucuresti si Budapesta si facilitarea accesului Ungariei la Marea Neagra. Un alt palier al cooperarii economice vizeaza realizarea unui coridor feroviar de mare viteza pe culoarul Paris – Constanta si interconectarea retelelor de gaz si energie electrica.

Vizita oficiala in tara vecina a mai cuprins, in data de 20 iulie a.c., intrevederi ale ministrului Elena Udrea cu presedintele desemnat al Republicii Ungare, Schmitt Pal, cu ministrul dezvoltarii nationale, Tamás Fellegi, cu ministrul economiei nationale, György Matolcsy, si cu o serie de membri ai Parlamentului Republicii Ungare.

Oficialii au subliniat necesitatea unei colaborari stranse intre cele doua tari, tinand cont de faptul ca, in anul 2011, Republica Ungara va prelua presedintia Uniunii Europene.

http://www.mdrl.ro/index.php?p=653

Eu nu mai comentez...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.