Cum i se confera credibilitate unei infractoare de drept comun printr-un comunicat MAE... Penala Irina Schrotter si chinezii...


Se da una bucata comunicat al Ministerului Afacerilor Externe:

Săptămâna Modei Româneşti la Shanghai , la final

Pavilionul României la Shanghai a găzduit, în perioada 9 – 15 iulie, Săptămâna Modei Româneşti la Shanghai. Evenimentul se înscrie în programul de promovare a exportului organizat de MECMA, Centrul Român de Promovare a Comerţului şi FIT (Future in Textiles), în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, în perioada participării României la Expoziţia Mondială 2010, Shanghai.

În ultima zi a evenimentului a fost organizată o întâlnire între firmele româneşti participante la Săptămâna Modei Româneşti la Shanghai şi firmele chinezeşti din domeniul textilelor. La eveniment au participat şi reprezentanţi ai Camerei de Comerţ Shanghai şi Camerei de Comerţ Pudong.

În cadrul întâlnirii a avut loc o prezentare a programului românesc de export şi a specificului fiecărei firme prezente la eveniment, iar preşedintele Asociaţiei Future in Textiles, Irina Schrotter, a făcut o scurtă prezentare a industriei de modă din România şi a proiectelor de viitor a asociaţiei pe care o conduce.

Irina Schrotter a precizat că industria de fashion din România este interesată de o colaborare şi reprezentare pe piaţa Chinei, accentul fiind pus pe exportul produselor de creaţie din România. De asemenea, Irina Schrotter a adresat firmelor chineze invitaţia de a vizita România pentru o mai bună cunoaştere a producţiei firmelor de specialitate.

În final, reprezentanţii firmelor prezente au asistat la spectacolul de modă oferit de designerii români.

----
Apoi, pentru necunoscatori se fac unele precizari: Irina Schrotter incerca acum doi ani sa ajunga primar al Iasului. Inainte sa inceapa campania, in presa s-a atras atentia ca mimoza avea un mare dosar penal si fusese condamnata la doi ani de puscarie. Misto, nu? Evident, s-a retras din cursa electorala. Iata ca buruiana nu se lasa, vrea sa deschida moda romaneasca spre China. Nu zau?

http://www.romanialibera.ro/actualitate/fapt-divers/irina-schrotter-creatoarea-tineretului-psd-condamnata-la-doi-ani-inchisoare-53598.html