Tricoul lui Hâldan a fost returnat!


Badea: "Apreciez interventia suporterilor!"


E 1 aprilie, insa nu este ziua pacalelilor la Dinamo! La initiativa sa, Nicolae Badea a fost prezent in aceasta dupa-amiaza la sediul Honda Trading Romania, unde a primit din partea lui Hirotomo Kani tricoul cu numarul 11, cu numele presedintelui Honda Romania, in cadrul unei intalniri la care a mai participat Cristi Hildan, fratele regretatului fotbalist dinamovist Catalin Hildan.

NICOLAE BADEA: “Prin intalnirea de azi de la Honda Trading Romania am corectat eroarea aparuta in derularea unui nou proiect initiat in memoria lui Catalin Hildan. Apreciez interventia suporterilor si ii multumesc domnului Hirotomo Kani pentru intelegerea situatiei create. M-a bucurat foarte mult prezenta lui Cristi Hildan si acordul familiei. Am mai spus-o, Catalin Hildan a fost si va ramane intotdeauna spiritul lui Dinamo! Pentru a pastra vie memoria lui Catalin, FC Dinamo si Fundatia Catalin Hildan vor continua sa initieze proiecte impreuna cu partenerii nostri de imagine”

CRISTI HILDAN: “Am fost prezent la intalnirea dintre domnul Badea si domnul Kani pentru a nu exista alte suspiciuni. M-a impresionat reactia presedintelui Badea, iar domnul Hirotomo Kani a inteles perfect ce inseamna Catalin Hildan pentru toti dinamovistii! Suntem in Saptamana Mare si fac un apel catre toti suporterii echipei Dinamo, Peluza Catalin Hildan, Peluza Sud, tribuna 0, tribuna a doua, sa fim uniti langa echipa in acest final de sezon foarte important pentru Dinamo! Inca o data m-am convins ca fratele meu nu a intrat doar in legenda, ci reprezinta ceva sfant pentru toata suflarea dinamovista. Ma inclin inca o data in fata lui!”

HIROTOMO KANI: “Doresc sa respect memoria lui Catalin, acum ca stiu semnificatia speciala a acestui numar. Asadar, a fost o adevarata onoare sa pot face acest gest. Cred foarte mult in parteneriatul cu FC Dinamo”

http://www.fcdinamo.ro/web/guest/stire/-/journal_content/56_INSTANCE_A2uS/10128/251746