Treceți la conținutul principal

Rușine, Kani san, rușine Honda... Memoria lui Catalin Hâldan, pătată de un japonez de la Honda...


Sunt dezgustat de gestul domnului Hirotomo Kani de a solicita tricoul cu nr 11 al fostului capitan al echipei Dinamo Bucuresti, Catalin Haldan. Ii solicit cu respect domnului Hirotomo Kani sa returneze in mod public tricoul si sa-si ceara scuze, ca un japonez adevarat pentru gafa comisa. Tricoul cu nr 11 al clubului de fotbal Dinamo a fost retras oficial dupa decesul lui Catalin Haldan. Faptul ca domnul Hirotomo Kani l-a solicitat pentru a-l purta dumnealui sau a-l agata pe perete reprezinta o forma de jignire. Toti suporterii echipei Dinamo cu care am discutat sunt socati de jignirea adusa memoriei lui Catalin Haldan de catre Hirotomo Kani. Sper ca dl Hirotomo Kani va primi o traducere a acestui mesaj. Il informez ca intentionez sa declansez o actiune publica de protest impotriva domnului Hirotomo Kani si Honda daca tricoul lui Catalin Haldan nu este returnat.
ACESTA ESTE MESAJUL PE CARE L-AM TRIMIS PE MAIL CELOR DE LA HONDA ROMANIA. PROMPT, IN MAI PUTIN DE O ORA, A VENIT SI RASPUNSUL...

Buna ziua domnule Neacsu,

Intelegem demersul dumneavoastra si dorim insa sa facem cateva precizari legate de evenimentul de ieri:

Solicitarea numarului 11 de catre domnul Hirotomo Kani a fost facuta din considerente pur personale, acesta purtand numarul respectiv in trecut, pe vremea cand obisnuia sa joace fotbal la randul sau. In niciun moment nu a fost facuta asocierea cu numarul purtat de Catalin Hildan.

Pe de alta parte, acordarea acestui numar special de catre partenerii nostri de la FC Dinamo, reprezinta un gest de apreciere a parteneriatului, pe care noi il salutam la randul nostru.

Fara a avea o implicare directa in lumea sportiva, consideram totusi ca acordarea unui astfel de tricou catre personalitati/parteneri speciali, nu face decat sa pastreze vie memoria lui Catalin Haldan si sa aminteasca ce a insemnat acesta pentru clubul din Stefan cel Mare.

Avem increderea ca veti vedea in cele din urma partea buna a acestui gest si nu veti lasa ca diverse speculatii sa umbreasca evenimentul in sine, dar mai ales memoria unui jucator apreciat unanim.

O zi excelenta,

Florin Nita
PR & Sales Coordinator

HONDA TRADING ROMANIA SRL
Dimitrie Pompei Blvd.No10A
Modul III, 5th Floor, 2nd District
Bucharest 020337, ROMANIA
Tel +40 31 710 1903-07
Fax +40 31 710 1902
www.hondatrading.ro

IAR CA MESAJUL SA FIE SI MAI CLAR, AM REPLICAT ACESTUI MAIL CU URMATOARELE:

Repet: dl Kani trebuie sa returneze tricoul. Eu voi continua demersurile si protestele oficiale pana cand dl Kani va renunta la tricoul cu nr 11. Dl Kani nu este in masura sa pastreze vie memoria lui Catalin, ceea ce a facut domnia sa a PATAT memoria Unicului Capitan!
Sper ca mesajul a ajuns la dl Kani.
--------------------------------------------------

Vreau ca OAMENII, SUPORTERII ADEVARATI, nu doar dinamovisti, sa mi se alature si sa il obligam pe japonezul Kani sa dea tricoul inapoi.
Multumesc!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/