Salvați-o pe Cleopatra Stratan!!!

Deci, fetita asta a devenit mai enervanta decat Ridzi, din punctul meu de vedere... Unde te uiti, iti colinda Cleopatra Stratan. Hello, treziti-va! Nu este decat un copil abuzat de Pavel Stratan, un tata lacom de bani care ar face orice pentru un euro in plus. Pentru cine nu stie, asta primavara, jigodia de Pavel Stratan a facut campanie pentru Partidul Comunistilor din Moldova, pentru onorariul de 42.000 de euro, a cantat prin piete si comunele din Rep Moldova, sate in care oamenii nu stiu cum arata un euro... Si se da patriot. Nu e decat o jigodie avida de bani, un fost militar sovietic, care acum scoate bani de pe urma copilului... Salvati-o pe Cleopatra Stratan!!!

Un fragment din articolul semnat de Viorel Patrichi, in Gardianul. http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=131296&catid=3&p=revolutia-din-georepublica-moldova-pavel-stratan-canta-pentru-voronin.html
”Pavel Stratan si-a dat cu ciocanu-n… muzica
Cunoscutul interpret Pavel Stratan canta pentru Partidul Comunistilor. “Face banu cu ciocanu si secerea”, dupa cum titreaza “Timpul”. Acest Ion Creanga din Basarabia trimite mesaje de genul: “De data aceasta, eu vin la tine. Ma poti asculta la tine acasa”. In timpul concertelor, Pavel Stratan ii indeamna pe bietii tarani, si asa derutati, sa-i voteze pe comunisti. Uneori, oamenii il huiduie. Pacat! Contactat de “Gardianul”, interpretul a refuzat sa dea detalii. E regretabil ca nu l-au angajat adevaratii romani din Basarabia. In acest timp, lumea reala din Basarabia traieste sub nivelul de subzistenta. Georepublica Molotov are cele mai mici pensii din CSI – 45 de dolari. ”