Treceți la conținutul principal

Chiar vreți o finală spirt-whiskey??

Deci, Băsescu a avut o lansare spontană, probabil ajunsese în aceeași fază de terminare precoce și cu doamna Nuți și de aia a reflectat în viața politică neputința de a mai duce o lansare pană la capăt, astfel încât să satisfacă și partenerul de relație. Propunerea de slogan, aia cu Atitudine și schimbare, bla bla, e cel puțin hilară. Ce schimbare, tovarășu? A ta cu alt președinte, asta e singura schimbare acceptată. Propun pentru băsescu sloganul: ”Păsărică, tu n-ai treabă?” cu varianta ”Muie, ți-am zis eu!”.
Celălalt lansat la voința poporului este medicul Oprescu, alt fiu de securist, dupa geoană. După ce în decembrie anul trecut excludea intrarea în campania electorală pentru postul de președinte al României, azi s-a razgândit și s-a lansat în mijlocul interlopilor, dubioșilor și lingăilor. Pentru domnia sa propun următorul slogan: ”Da-ți-mi niște spirt că am dat mâna cu pulimea”. Citat din campania pentru locale”. Deci, repet, vreți o finală păsărică-pulime? Pulime, fii deșteaptă! Păsărică, mută-ți cuibul!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.