Treceți la conținutul principal

Picioarele in apa rece...

Duminica dimineata, ora 9, sedinta de guvern, palatul victoria. Intra Boc in sala de sedinte, in slapi de plaja, cu pantalonasii suflectati pana la genunchi.
- Buna ziua! Va rog, luati loc, si bagati-va picioarele in apa, da?, zise micul Stefan cel Mare in timp ce se urca pe scaun si isi aseza picioarele in ligheanasul cu apa cu cuburi de gheata, lighenas pus pe un postament.
Membrii guvernului se uita nedumeriti.
- Bai, Emile, ce sa facem ma?, il interpela golaneste Berceanu, in timp ce arunca cu un pix spre Boc.
Boc se fereste si e la un pas sa scape pe in lighean.
- Asa a zis sefu! Picioarele in apa!
- Domnu' Boc, eu nu sunt nici in PSD, nici in PDL, nici in PNL. Pe mine nu ma atinge ordinul, sâsâi Predoiu.
- Bai, Predoiule, daca-ti dau un lighean in cap, zbori direct la Buzau! Treci in lighean!, spuse Udrea in timp ce isi tragea dresul in jos, cu o miscare naturala, pret de 2 secunde. Berceanu vru sa spuna ceva despre dresul lui Udrea dar un ciorap azvarlit de Videanu ii trecu razant pe la nas si ii taie cheful de glume.
Partea pesedista a guvernului s-a adunat intre timp la o mica sedinta, cu ciorapii in maini si pantofii aruncati la intamplare pe sub masa si scaune. Ilie Sarbu incerca sa mascheze cumva ca are doar un singur ciorap, Cati, cu oja de la degetele de la picioare in trei nuante de rosu, isi freca bataturile, Ponta batea darabana pe ciorapeii cu monograma lui Nastase, iar Marian Sarbu se juca cu gaurile din ciorapii ministeriali.
Intr-un colt, cu pantofii inca in picioare, Stanisoara privea speriat.
- Dom' ministru, executarea!, tipa Boc la el.
- Sefu, nu pot, zau!
- Descaltarea! Hai, ca nu avem timp, intram in videoconferinta cu sefu si ne controleaza!
Oftand, Stanisoara isi dadu pantofii jos, miscare care declansa un raset general in sala de sedinte.
- Bai, Stanisoara, i-ai furat ciorapii lu' nevasta-ta?, il intepa Blaga, in timp ce se tinea de burta de ras si se uita la ciorapeii cu dantela ai ministrului apararii.
- Taci, bai... Tu vorbesti... Ai unul portocaliu si altul rosu...
- Hai, gata, ca incepe teleconferinta! Saru' mana domnule presedinte!!!
Pe un ecran gigant apare faţa zbanghie a presedintelui. Ridurile se mişcă şi dau naştere unui zgomot, care aduce a voce.
- Asa, picioarele in apa rece. Acum dati-va si chilotii jos!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/