Boc happens...

"Premierul Emil Boc va participa, pe 13 iulie, la Ankara, la ceremonia semnării Acordului interguvernamental pentru construirea gazoductului Nabucco şi a Declaraţiei politice comune a celor cinci state angajate în acest proiect, a informat vineri Biroul de presă al Guvernului. Primul-ministru va susţine poziţia oficială a României, ca stat angajat în realizarea proiectului Nabucco, atât în calitatea sa de membru al Uniunii Europene, dar şi în cadrul relaţiilor bilaterale cu statele de tranzit şi furnizoare."
Booon... Sa va reamintesc, dragi amici, ca in limba turca bok inseamna, scuzati expresia, "cacat"? Deci, cum e sa il primesti pe Cacat cu garda de onoare? Sau cum sa dai titlul in ziare "Intrevedere Erdogan-Cacat". Sau "Cacat la Ankara"? Si sa dai explicatie la o fotografie "Premierul Erdogan da mana cu Cacat". Sau "Premierii cutare, cutare, Cacat (in mijloc), cutare si cutare, la poza oficiala".
Sau cum l-a prezenta seful de protocol pe boc turcului? "Domnu' Erdogan, a venit Cacat. E la usa? Il primiti?". Dar cum s-o zice in turca "Premierul Romaniei este de cacat?"
Nu stiu ce superstitii au turcii, dar la noi cred ca s-ar inghesui multi sa il calce pe bombeu pe boc, ca sa castige la loto...