Eba, vânăta din grădina cu proşti


foto www.evz.ro

Deci, fata asta din poza, femeie in toata firea, ca are 29 de ani, impliniti pe 29 aprilie a.c. (anul curent, Eba, asta inseamna), scrie ca pentru clasa a 3-a si se exprima ca pentru a 2-a. Mai grav e ca nu mmai stie cand e nascuta. Dezvaluirea a facuta chiar de ea, Eba, pe blogul propriu.
http://ebasescu.ro/jurnalul-real-al-elenei-b


"Ziua mea, zi de campanie

Astazi sunt Sfintii Constantin si Elena, e ziua mea. Parintii mi-au dat numele dupa mama tatalui meu, Elena. Cea mai importanta persoana pe care am vrut s-o vad azi a fost ea, bunica mea, pentru ca imi este extraordinar de draga.

Asa ca iar am plecat spre Constanta, pentru a doua oara in trei zile (v-am povestit cum am filmat acolo spotul). Nu las sa treaca niciun an fara a o vedea pe bunica de ziua numelui ei. I-am dus un buchet de flori si ne-am bucurat de clipele petrecute impreuna.

Dar e timpul sa punctez si o zi de campanie, dupa ce am facut ceva numai pentru mine. Am intrat in direct la radio-ul local Sky, unde am stat 45 de minute! Moderatorul era o mai veche cunostinta de-a mea, care ma stie bine, de cand aveam 12-13 ani. Mereu il aud ca spune, cu ciuda: Elena nu e asa cum o arata presa, ea e capabila, o sa vedeti :-).

El si echipa lui mi-au cantat "La multi ani!" in direct. Apoi au deschis o sampanie si am baut toti cate-un pahar. S-au gandit ca e deja tarziu si nu se stie cand ajung eu acasa sa sarbatoresc cu prietenii, asa ca au vrut sa fie siguri ca am parte de o mica petrecere. Cand am iesit, cativa tineri ma asteptau afara, in fata radio-ului, cu un tort. A fost foarte placut.

Dupa vizita la radio, am fost la un ziar sa dau un inteviu; o sa-l cititi zilele urmatoare. Am avut o discutie de jumatate de ora, libera si placuta, pe teme europene, apoi am vorbit despre campania mea electorala si eventuala intoarcere in partid. Ce mult conteaza sa te simti bine cu persoana cu care discuti. Si aici am primit flori de ziua mea.

M-am bucurat de ziua mea de nastere, alaturi de oameni si locuri dragi."


PS
Intre timp, cineva din staff a modificat. A sters "nastere" si a inlocuit cu "nume". Sau o fi fost Eba cea care a facut modificarea? O sti ca exista un cuvant "onomastica". Ca de mastica banuiesc ca a auzit de la tac'su. Eba, cine ti-a invinetit ochiul???