Caraghiosul de besescu a comis-o din nou...


Preşedintele Traian Băsescu s-a arătat duminică deranjat că jurnaliştii au politizat sărbătoarea "Sâmbra Oilor", el refuzând să comenteze prezenţa la aceeaşi manifestare a liderului PSD, Mircea Geoană.

Întrebat de reporterul Realitatea TV cum comentează prezenţa lui Geoană la Huta Certeze, Băsescu a replicat: "Eu am primit o invitaţie. De ce politizaţi totul? Sau aşa v-a cerut Vântu?".

De altfel, şi în discursul din faţa mulţimii şeful statului a pledat pentru nepolitizarea acestei manifestări. "N-aş vrea să fie politizată această sărbătoare, aş vrea să fie o sărbătoare a oamenilor, eu am venit la o sărbătoare a oamenilor, nu la o sărbătoare politizată, de aceea comportamentul meu pe timpul cât voi sta aici va fi al unui om care a venit să se bucure cu alţi oameni. Este duminică, este timpul nostru liber şi vă asigur că o să-mi facă multă plăcere să petrec câteva ceasuri împreună cu dumneavoastră, aflând despre obiceiurile dumneavoastră, obiceiurile locului, parte a tradiţiei puternice româneşti din această zonă", le-a spus şeful statului oamenilor care participă la sărbătoarea din Certeze.
(Foto Antena 3). Explicatie posibila: canaliei perfecte, cum l-a caracterizat Octavian Paler, ii trebuia o tichie pe chelie...