Treceți la conținutul principal

Se intampla in Romania si pe langa ea...

@ Un lot de cămile din Rusia, care a stat timp de două săptămâni la graniţa ruso-ucraineană pentru a putea tranzita Ucraina, este acum ţinut la graniţa dintre R. Moldova şi România, pentru că autorităţile române cer traducerea certificatelor de transport, relatează RIA Novosti.

@ Un grup de cetăţeni afgani care a trecut fraudulos graniţa pentru a ajunge în România a fost depistat de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud în Gara Bistriţa-Nord, ei declarând că au venit în ţara noastră pentru a cere azil, transmite corespondentul NewsIn.

@ Locuitorii oraşului croat Vinkovci au preparat, sâmbătă, un cârnat lung de 530 de metri, record care, chiar dacă nu a fost omologat oficial, doboară performanţa celor 392 de metri, stabilită de bucureşteni în decembrie, la iniţiativa primarului general Sorin Oprescu.
La fabricarea cârnatului, au fost folosite 400 de kilograme de carne de porc, 2,5 kilograme de piper şi 3,5 kilograme de usturoi, notează AFP. Cârnatul ar putea hrăni 3.000 de oameni.
Cei din Vinkovci spun că nu şi-au propus să stabilească un record mondial, motiv pentru care nu i-au contactat pe cei de la Guiness Book (Cartea Recordurilor).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.