Treceți la conținutul principal

Asa ceva nu exista...

Ministrul francez al Apărării, Herve Morin, a anunţat joi că a demis un profesor din cadrul Colegiului de Apărare Interame (CID), şcoală militară superioară, din cauză că a atribuit, într-o carte, atentatele de la 11 septembrie 2001 unui "complot israeliano-american", relatează AFP si Mediafax.
Cercetătorul Aymeric Chauprade "a scris o carte în care analizează cauzele distrugerii Turnurilor Gemene şi care conţine nuanţe absolut inacceptabile întrucât încearcă să demonstreze că ar fi vorba despre un complot israeliano-american", a declarat Morin cu ocazia unei vizite pe portavionul Charles de Gaulle din Marea Mediterană, din largul portului Toulon.
"Acest bărbat nu are nimic de a face cu o instituţie ca a noastră şi am indicat de ieri seară că acest domn nu va mai avea, începând din această zi, acces în CID", a menţionat el.

Săptămânalul Le Point a publicat în ediţia sa electronică citate din introducereea unui volum recent al lui Chauprade, "Cronica ciocnirii civilizaţiilor", în care face referire la atentatele de la 11 septembrie ca fiind o "nouă dogmă a terorismului mondial" şi evocă "varianta oficială".

"Unda de şoc nu ar fi putut provoca distrugerea (...). Numai o demolare controlată prin intermediul explozibililor ar fi permis obţinerea unei prăbuşiri aşa de rapide şi perfecte", a scris Chauprade referitor la World Trade Center.

Aymeric Chauprade preda cursuri de geopolitică la Colegiul de Apărare Interarme din Paris, o instituţie care formează în fiecare an ofiţeri francezi şi străini.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/