Traim in Congo si asta ne ocupa tot timpul

Nu vi se pare ca traim in Congo? Nu ca ar fi naspa, Congo e acum in NATO si in UE, are gaze proprii pentru vreo 40 de zile, ne ia Putin la mishteaux, Mutu si-a luxat cotul, dar nu-i problema... cat timp se mai pun silicoane in buze si se mai vantura vuitoane pe strazile noroite, e bine.
Ma uitam azi la Barroso, saracu' si ma gandeam ce o fi fost in capul lui acum 30 de ani in tineretea sa comunista, daca se gandea vreodata ca in anul de gratie 2009, cand se implinesc cica 20 de la caderea comunismului in europa, el, jose manuel, va sta cot la umar - deh, asta e...- cu securistul comunist basescu si cu piticul utecist bok. bok inseamna cacat in limba turca, by the way, daca nu stiati... iar barroso, cand l-a prezentat pe boc a pronuntat asa, mai spre bok, ca sa sune ca in olandeza... eh...
si pe urma, ţuşti de la brucsel direct in decolteul demoazelei udrea...
de oprea ce sa zic? si-o lua salariul intreg? nu cred...
sa va zic ca noi cica avem guvern de o luna dar nu avem secretari de stat, sefi de agentii, etc? pai cand le facem nene, ca ziceati ca sunteti pregatiti de guvernare? ati pierdut o luna din cele, teoretic, 48 pe care le aveti la dispozitie sa faceti tara praf.
si acum o vorba marca inregistrata: bok happens...
pa