Treceți la conținutul principal

Băsescu Întâiul, Rex Pesedelorum et Zeus Maximus

Păi treaba e buna, sa se şchimbe dom'le constituţia. Mai ţineţi mine vorba aia cu Nuţi, spaima Constituţii? ei, iata ca se intampla. Iata o varianta de Constituţie, dupa placul beţiva... ăăă... preşedintelui.
Articolul 1. Eu, Traian Basescu, am intotdeauna dreptate. Ai em olueiz rait.
Articolul 2. Daca aveti vreo problema, se aplica articolul 1.
Articolul 3. Se introduce experimental pedeapsa cu moartea si executia in locuri publice. Primii beneficiari- tariceanu, orban, hrebenciuc, nastase, voiculescu si nea nelu.
Articolul 4. toate femeile gen elena udrea trebuie sa treaca mai intai pe la mine.
Articolul 5. Chelia este un semn de mandrie, iar strabismul este o virtute.
Articolul 6. Se interzic urmatoarele cuvinte: chiorul, betivul, piratul, matrozul, popey, muista aia de udrea, parasutele din pd.
Articolul 7. Cuvantul succesuri este corect.
Articolul 8. Presedintele academiei este, ad vitam, Gigi Becali.
Articolul 9. Romania nu a avut niciodata flota.
Articolul 10. Mi se vor ridica statui poleite cu aur la fiecare intersectie din toate orasele si comunele tarii, iar trei strazi din fiecare localitate se vor numi Traian Basescu, Elena Basescu si Elena Udrea.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.