Bogdaproste. Sa fie primit...

In 29 februerie, intr-o vineri, zarva mare la Cotroceni. Se investea noul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, cel care il schimba pe "obraznicul" Chiuariu. Iata de ce intampla atunci. Oare ce o zice Melescanu acum?
--
Ministrul Apărării, Teodor Meleşcanu, care a asigurat interimatul la Ministerul Justiţiei şi care fusese propus de PNL să preia portofoliul, i-a spus şefului statului "Bogdaproste!", după depunerea jurământului de învestitură de către Cătălin Predoiu, iar preşedintele a izbucnit în râs.
După depunerea jurământului de către noul ministru al Justiţiei, care a avut loc vineri seară, şeful statului a dat mâna cu Predoiu, cu premierul Tăriceanu şi cu Teodor Meleşcanu.
Ministrul Apărării i-a spus râzând şefului statului: "Bogdaproste!", iar Băsescu a izbucnit în râs şi l-a bătut pe umăr.
Conducerea PNL a aprobat, prin vot, la începutul lunii februarie, nominalizarea lui Teodor Meleşcanu pentru funcţia de ministru al Justiţiei şi a senatorului Radu Stroe pentru postul de ministru al Apărării. Meleşcanu a fost singurul care a votat, în Biroul Politic Central al PNL, împotriva nominalizării sale la Justiţie şi a spus că nu este entuziasmat de această propunere.