Treceți la conținutul principal

Dupa 56 de ani...


... avem cele mai putine medalii la Olimpiada. Se putea si mai rau, nu-i asa? Maine se termina ceea ce intrun limbaj de lemn s-ar numi sarbatoarea sportului. Iata cateva amintiri. Comentati voi...
UPDATE: In adevaratul spirit olimpic, trebuia sa se intample si asa ceva...


(AP)—Cuba’s Angel Matos deliberately kicked a referee square in the face after he was disqualified in a bronze-medal match, prompting the World Taekwondo Federation to recommend he be banned for life.

“We didn’t expect anything like what you have witnessed to occur,” said WTF secretary general Yang Jin-suk. “I am at a loss for words.”

Yang also recommended Matos’ coach be banned.

Matos was winning 3-2, with 1:02 left in the second round, when he fell to the mat after being hit by his opponent, Kazakhstan’s Arman Chilmanov. Matos was sitting there, awaiting medical attention, when he was disqualified for taking too much injury time. Fighters get one minute, and Matos was disqualified when his time ran out.

Matos angrily questioned the call, pushed a judge, then pushed and kicked referee Chakir Chelbat of Sweden, who will require stitches in his lip. Matos spat on the floor and was escorted out.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.