Treceți la conținutul principal

News FM si Romantic dispar...

Trustul Intact va lansa, în luna septembrie, un post de radio comercial cu acoperire naţională, format prin reunirea reţelelor News FM şi Romantic FM, a declarat pentru MEDIAFAX Sorin Oancea, acţionar al News FM.

"În urma unei analize în grup s-a ajuns la concluzia că este mai bine să lansăm un radio comercial naţional, în loc de un radio de ştiri. News FM şi Romantic FM vor fi reunite, urmând ca noul radio să aibă circa 25 de frecvenţe în toată ţara", a spus Sorin Oancea, deţinătorul a 25% din societatea Antena 3 SA, care administrează în prezent radioul News FM.

Motivul pentru care Intact renunţă la News FM este, potrivit lui Oancea, acela că radioul de ştiri nu aveam acoperirea necesară pentru a se bate cu concurenţa. În prezent, pe piaţa radio din Bucureşti mai emit şi posturile de ştiri Info Pro şi Realitatea FM.

Sorin Oancea a precizat că nu s-a stabilit încă denumirea noului post de radio şi nici echipa acestuia. "Despre echipă, nu pot să spun nimic. Se lucrează la format şi la recrutarea de persoane", a explicat Oancea, precizând că o parte a echipelor News FM şi Romantic FM vor fi preluate de noul radiou comercial, cealată parte urmând să-şi regăsească locul în trustul Intact.

"Studioul central al radioului va fi la Bucureşti, dar vor exista şi studiouri locale, acolo unde avem frecvenţe", a mai spus Sorin Oancea.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/