Sex and the city...

Proprietarii de câini din Amsterdam sunt extrem de nemulţumiţi de faptul că autorităţile au legalizat sexul în public, într-unul dintre cele mai faimoase parcuri ale oraşului.
Consiliul municipal - notează site-ul Ananova - a hotărât recent că sexul în parcul Vondelpark, care are 10 milioane de vizitatori anual, nu va fi pedepsit, indiferent dacă cei implicaţi sunt heterosexuali sau homosexuali.
În acelaşi timp, însă, autorităţile locale au anunţat că proprietarii de câini vor fi amendaţi în cazul în care îşi lasă animalele libere prin parc.
Unul dintre nemulţumiţi a declarat: 'De când există acest parc, am avut voie să ne lăsăm câinii să se plimbe fără lesă. Este strigător la cer că noi vom fi amendaţi, pe când cei care vor face sex în public nu vor păţi nimic'.
Un purtător de cuvânt al consiliului local a răspuns: 'Câinii care sunt lăsaţi liberi urinează peste tot şi îi deranjează pe ceilalţi vizitatori. Cât despre sexul în public, de ce am interzice acest lucru, când oricum el va avea loc?. În plus, cei care vor face sex nu îi vor deranja cu nimic pe vizitatori. Există anumite reguli. Ei nu trebuie să lase mizerie în urma lor şi n-au voie să se implice în acte sexuale în apropierea terenurilor de joacă. De asemenea, sexul va fi limitat la orele după-amiezii şi noaptea'.