Treceți la conținutul principal

Sex and the city...

Proprietarii de câini din Amsterdam sunt extrem de nemulţumiţi de faptul că autorităţile au legalizat sexul în public, într-unul dintre cele mai faimoase parcuri ale oraşului.
Consiliul municipal - notează site-ul Ananova - a hotărât recent că sexul în parcul Vondelpark, care are 10 milioane de vizitatori anual, nu va fi pedepsit, indiferent dacă cei implicaţi sunt heterosexuali sau homosexuali.
În acelaşi timp, însă, autorităţile locale au anunţat că proprietarii de câini vor fi amendaţi în cazul în care îşi lasă animalele libere prin parc.
Unul dintre nemulţumiţi a declarat: 'De când există acest parc, am avut voie să ne lăsăm câinii să se plimbe fără lesă. Este strigător la cer că noi vom fi amendaţi, pe când cei care vor face sex în public nu vor păţi nimic'.
Un purtător de cuvânt al consiliului local a răspuns: 'Câinii care sunt lăsaţi liberi urinează peste tot şi îi deranjează pe ceilalţi vizitatori. Cât despre sexul în public, de ce am interzice acest lucru, când oricum el va avea loc?. În plus, cei care vor face sex nu îi vor deranja cu nimic pe vizitatori. Există anumite reguli. Ei nu trebuie să lase mizerie în urma lor şi n-au voie să se implice în acte sexuale în apropierea terenurilor de joacă. De asemenea, sexul va fi limitat la orele după-amiezii şi noaptea'.

Comentarii

Anonim a spus…
in parcul asta sunt amplasate placute de avertizare cu orarul pentru facut sex?
neacsu a spus…
nu, draga anis, ORALUL, nu orarul...

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/