Only in America...

Rompres: "O femeie din SUA a stat timp de doi pe closetul din baia iubitului său, după ce, fără niciun motiv, n-a mai vrut să se ridice şi să iasă afară, relatează site-ul Ananova.
Potrivit sursei citate, muşchii de la picioarele femeii s-au atrofiat în timp, iar pielea i-a crescut în jurul closetului.
Ea s-a hrănit şi hidratat cu mâncarea şi apa pe care iubitul ei i le-a adus zilnic. Bărbatul a întrebat-o de fiecare dată dacă nu doreşte să iasă din baie, iar ea a răspuns mereu: 'Poate mâine'.
Până la urmă, acesta a chemat poliţia, care a găsit-o pe femeia de 35 de ani cu fundul blocat în closet şi cu pantalonii în vine.
Iniţial, ea a refuzat să se ridice, însă a fost convinsă de poliţie să facă acest lucru. Closetul a trebuit să fie distrus pentru ca femeia să poată fi desprinsă de el şi transportată la spital.
'Nu era lipită şi nici legată. Pur şi simplu corpul său se mulase pe closet', a declarat un reprezentant al poliţiei. Autorităţile au precizat că iubitul femeii, în vârstă de 36 de ani, ar putea fi acuzat de neglijarea unei persoane cu probleme psihice.
Femeia, al cărei nume nu a fost dezvăluit, a refuzat până în prezent să discute cu investigatorii. Vecinii au precizat că aceasta a avut o copilărie dificilă, după moartea mamei sale."