Treceți la conținutul principal

Only in America...

Rompres: "O femeie din SUA a stat timp de doi pe closetul din baia iubitului său, după ce, fără niciun motiv, n-a mai vrut să se ridice şi să iasă afară, relatează site-ul Ananova.
Potrivit sursei citate, muşchii de la picioarele femeii s-au atrofiat în timp, iar pielea i-a crescut în jurul closetului.
Ea s-a hrănit şi hidratat cu mâncarea şi apa pe care iubitul ei i le-a adus zilnic. Bărbatul a întrebat-o de fiecare dată dacă nu doreşte să iasă din baie, iar ea a răspuns mereu: 'Poate mâine'.
Până la urmă, acesta a chemat poliţia, care a găsit-o pe femeia de 35 de ani cu fundul blocat în closet şi cu pantalonii în vine.
Iniţial, ea a refuzat să se ridice, însă a fost convinsă de poliţie să facă acest lucru. Closetul a trebuit să fie distrus pentru ca femeia să poată fi desprinsă de el şi transportată la spital.
'Nu era lipită şi nici legată. Pur şi simplu corpul său se mulase pe closet', a declarat un reprezentant al poliţiei. Autorităţile au precizat că iubitul femeii, în vârstă de 36 de ani, ar putea fi acuzat de neglijarea unei persoane cu probleme psihice.
Femeia, al cărei nume nu a fost dezvăluit, a refuzat până în prezent să discute cu investigatorii. Vecinii au precizat că aceasta a avut o copilărie dificilă, după moartea mamei sale."

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/