Foarte interesant... Comentariul unui cititor de pe blogul lui Badin...

Dle Badin,
Cind a trebuit aparat Traian Basescu - anul trecut cu ocazia referendumului anti-Basescu, am facut-o din plin si fara rezerve.
Dar acum - in razboiul lui impotriva dvs. si a Presei Romane, Traian Basescu nu are dreptate.
De aceea, ca si consultant al FBI, voi expune din nou citeva din mega-afacerile ilegale ale ministrului MTC Traian Basescu. Astfel, in mod ilegal si abuziv, el a patronat afaceri oneroase ilegale prin doua firme, Eastern European Television si BLOOM GLOBAL BUSINESS, gazduite ilegal de ministrul Traian Basescu chiar in sediul MTCT din Str. D. Golescu 38. Detalii la:
http://groups.yahoo.com/group/cafeneaua_politica/message/7094

Acum doi ani, partenerul lui Traian Basescu, Philip Bloom, a fost arestat de catre FBI la sosirea sa in SUA pe aeroportul Newark-N.J., iar anul trecut a fost condamnat definitiv la inchisoare pt. deturnare si extorcare de fonduri federale americane.
Si mai grav este ca ministrul Traian Basescu si Philip Bloom au deturnat fonduri ale statului roman si in cazul achizitionarii ilegale a celor 4 avioane BOEING second-hand achizitionate pt. Romania. http://groups.yahoo.com/group/cafeneaua_politica/message/9920

Tot el, ministrul MTCT Traian Basescu, a patronat si dispus personal, in perioada 1997-1999, efectuarea a zeci de tranzactii ilegale cu fier vechi si material rulant casat, in favoarea mega-excrocului arab Khaled Matar - fostul presedinte al Asociatiei Palestinienilor din Romania si patronul citorva firme: Khaled Import Export 97 SRL, SC Rom-American, etc. Exporturile masive au fost facute facute prin Portul Constanta catre Combinatul siderurgic de la Assuan-Egipt. Afacerile lor au fost investigate, in Oct. 2001, de catre jurnalistul de investigatii Viorel Nistor, de la revista CLUJEANUL, email: Nistor14 [at] gmail.com, ziarist ajuns acum lector la UBB Cluj.
In toamna trecuta, Khaled Matar a fost extradat din SUA si a fost insotit si predat de catre FBI Biroului Interpol de la Aeroportul Otopeni si apoi el a fost condamnat definitiv, intr-un alt dosar penal, la 6 ani de inchisoare, si a fost depus la Penitenciarul Gherla. Un martor pretios este fostul bodyguard al lui Khaled Matar, dl. Ghe. Bucse din Cluj, tel: 0264-422-172, martor al acuzarii in procesulde la Curtea de Apel Cluj.

John P. ION, Consultant al FBI