Treceți la conținutul principal

Femeia perfecta...

Mediafax: Femeia perfectă trebuie să aibă păr blond, ochi albaştri şi salariul considerabil mai mic decât al iubitului sau soţului ei, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Marea Britanie, publicat de telegraph.co.uk.
Potrivit rezultatelor sondajului, la care au participat 66.000 de bărbaţi, actriţa Scarlett Johansson ar putea fi perfectă dacă nu ar câştiga atât de mulţi bani.
Acelaşi sondaj a scos la iveală faptul că femeia ideală trebuie să cântărească 60 de kilograme, să fie independentă şi, din când în când, să poarte ochelari.
Sondajul, realizat de site-ul de internet ukdating.com, a mai scos la iveală faptul că 54% dintre bărbaţi nu s-ar întâlni cu o femeie care câştigă mai mult de 25.000 de lire sterline pe an (32.000 de euro).
Bărbaţii au situat "ochii albaştri" pe primul loc în topul atributelor obligatorii, urmat de "păr lung blond" şi "purtarea ocazională a ochelarilor".
Inteligenţa nu constituie o prioritate, dar femeia trebuie "să arate bine", "să aibă o personalitate excentrică" şi "să fie optimistă". Doar 15% dintre bărbaţi s-ar întâlni cu o femeie pesimistă sau cinică.
În mod surprizător, bărbaţilor nu le pasă de cât timp petrece o femeie cu treburile domestice sau în bucătărie, însă "performanţele sexuale" constituie o prioritate, ocupând locul şapte în topul celor mai importante atribute ale unei femei perfecte.
Se pare că bărbaţilor nu le plac femeile prea înalte, doar 20% admiţând că vor să se întâlnească cu o femeie care are o înălţime de peste 1,80 metri.
În mod ideal, femeia trebuie să aibă maşină proprie, printre mărcile preferate numărându-se Ford Ka şi Mazda MX5, să-i placă cluburile de noapte, ieşirile în bar şi restaurante.
Este important ca ea să iubească animalele, să nu fumeze şi să bea alcool doar ocazional. Profesia ideală ar fi cea de soră medicală sau specialist PR, potrivit sondajului, aceste posturi fiind plătite cu sume între 10.000 - 25.000 de lire sterline (13 - 32.000 de euro) pe an.
Rezultatele contrastează flagrant cu cele ale unui sondaj realizat în rândul femeilor, la începutul anului.
Astfel, bărbatul perfect trebuie să câştige peste 60.000 de lire sterline pe an (78.000 de euro), să deţină un automobil Mercedes şi să aibă o locuinţă de 300.000 de lire sterline (390.000 de euro) undeva la ţară.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/