Femeia perfecta...

Mediafax: Femeia perfectă trebuie să aibă păr blond, ochi albaştri şi salariul considerabil mai mic decât al iubitului sau soţului ei, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Marea Britanie, publicat de telegraph.co.uk.
Potrivit rezultatelor sondajului, la care au participat 66.000 de bărbaţi, actriţa Scarlett Johansson ar putea fi perfectă dacă nu ar câştiga atât de mulţi bani.
Acelaşi sondaj a scos la iveală faptul că femeia ideală trebuie să cântărească 60 de kilograme, să fie independentă şi, din când în când, să poarte ochelari.
Sondajul, realizat de site-ul de internet ukdating.com, a mai scos la iveală faptul că 54% dintre bărbaţi nu s-ar întâlni cu o femeie care câştigă mai mult de 25.000 de lire sterline pe an (32.000 de euro).
Bărbaţii au situat "ochii albaştri" pe primul loc în topul atributelor obligatorii, urmat de "păr lung blond" şi "purtarea ocazională a ochelarilor".
Inteligenţa nu constituie o prioritate, dar femeia trebuie "să arate bine", "să aibă o personalitate excentrică" şi "să fie optimistă". Doar 15% dintre bărbaţi s-ar întâlni cu o femeie pesimistă sau cinică.
În mod surprizător, bărbaţilor nu le pasă de cât timp petrece o femeie cu treburile domestice sau în bucătărie, însă "performanţele sexuale" constituie o prioritate, ocupând locul şapte în topul celor mai importante atribute ale unei femei perfecte.
Se pare că bărbaţilor nu le plac femeile prea înalte, doar 20% admiţând că vor să se întâlnească cu o femeie care are o înălţime de peste 1,80 metri.
În mod ideal, femeia trebuie să aibă maşină proprie, printre mărcile preferate numărându-se Ford Ka şi Mazda MX5, să-i placă cluburile de noapte, ieşirile în bar şi restaurante.
Este important ca ea să iubească animalele, să nu fumeze şi să bea alcool doar ocazional. Profesia ideală ar fi cea de soră medicală sau specialist PR, potrivit sondajului, aceste posturi fiind plătite cu sume între 10.000 - 25.000 de lire sterline (13 - 32.000 de euro) pe an.
Rezultatele contrastează flagrant cu cele ale unui sondaj realizat în rândul femeilor, la începutul anului.
Astfel, bărbatul perfect trebuie să câştige peste 60.000 de lire sterline pe an (78.000 de euro), să deţină un automobil Mercedes şi să aibă o locuinţă de 300.000 de lire sterline (390.000 de euro) undeva la ţară.