Treceți la conținutul principal

Balada PD-L+ PSD

Un septuagenar din comuna Ciprian Porumbescu a fost agresat fizic de primar, Dumitru Nimiţan, după o discuţie în contradictoriu pe teme politice, a declarat, miercuri, liderul judeţean al PSD, Gavril Mârza.
Potrivit acestuia, bărbatul de 70 de ani a fost lovit cu pumnul de primar din cauză că nu au aceleaşi convingeri politice.
Dumitru Nimiţan a fost ales primar în 2004, pe listele PSD, dar a optat recent să candideze pentru un nou mandat din partea PD-L, iar bătrânul care, potrivit lui Mârza, i-ar fi reproşat edilului comunei decizia de a trece 'în barca' altui partid este membru PSD.
Liderul judeţean al PSD a condamnat acest mod de a face face politică şi atitudinea primarului, în total dezacord cu funcţia pe care o deţine, precizând că persoana agresată de Nimiţan va depune o plângere la poliţie.
Gavril Mârza a făcut apel - în condiţiile în care, faptic, în judeţul Suceava, a demarat campania electorală - la un comportament civilizat din partea tuturor partidelor politice şi a candidaţilor acestora.
Totodată, Mârza a dat exemplul primarului PSD din Capu Câmpului, Gheorghe Cajvan, care refuză să dea ajutorul social beneficiarilor acestui drept pe motiv că nu i s-au alocat sumele necesare de la Consiliul Judeţean (CJ) după ce a anunţat că va candida pentru un nou mandat pe listele PD-L.
În calitate de preşedinte al CJ Suceava, Mârza a dat asigurări oamenilor că banii destinaţi ajutoarelor sociale au intrat în contul Primăriei Capu Câmpului, astfel încât pot să-şi ceară drepturile de la ''primarul care minte din dorinţa de a discredita instituţia judeţeană''.
Gavril Mârza a condamnat ''josnicia acestor acte'' şi a făcut apel la o campanie electorală civilizată.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/