Treceți la conținutul principal

Brusli traejte, sa moara Cichician...


Doi tineri din Bucureşti, fraţii Cichicean şi Brusli Răducan, de 16 şi, respectiv 18 ani, au intrat în vizorul Poliţiei după ce au fost protagoniştii unui scandal în care au fost, pe rând, agresori şi agresaţi.
Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Capitalei, problemele celor doi fraţi au început când aceştia, pasageri într-o Dacie 1310 condusă de P. Ionuţ, în vârstă de 19 ani, au coborât din maşină să ceară socoteală unor tineri care i-ar fi insulat, în timp ce traversau strada, pe trecerea pietoni situată la intersecţia B-dul Ion Mihalache cu Calea Griviţei, din sectorul 1.
Conflictul dintre cele două grupuri s-a aplanat după ce pietonii şi-au cerut scuze, însă, imediat, tinerii cu nume de actori experţi în arte marţiale au fost agresaţi de alte două persoane, sub pretextul că ar fi ''şmecheri de cartier''. Astfel, după ce a primit un pumn în faţă de la M. Andrei, de 19 ani, din jud. Dâmboviţa, Cichicean a ripostat cu un cuţit cu buton cu lama de 10 centimetri, înţepându-l pe agresor în partea interioară a coapsei. Acesta din urmă, cu ultimele forţe, i-a mai aplicat adversarului său o directă de dreapta în faţă, culcându-l la pământ.
Nici Brusli n-a scăpat ieftin din confruntare. El a fost lovit de o persoană necunoscută, cu o lopată în cap, în timp ce încerca să fugă.
Tânărul care a fost înţepat cu cuţitul a fost dus cu o ambulanţă la spital pentru îngrijiri medicale.
La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din poliţişti ai Secţiei 5.
Fraţii Cichicean şi Brusli Răducan şi şoferul Daciei în care se aflau au fost conduşi la sediul Secţiei 5 Poliţie pentru audieri, primii doi precizând că nu depun plângere penală pentru vătămările suferite.
Cercetările continuă, în vederea clarificării situaţiei de fapt şi cercetarea lui Cichicean pentru port ilegal de armă albă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/