Treceți la conținutul principal

Pizda mă-tii, Videanu!!

Primarul General al Capitalei, Adrian Videanu, apreciază că problema traficului în Bucureşti ar putea fi rezolvată prin scăderea ponderii transportului individual.
'Am să militez pentru încurajarea în rândul populaţiei a folosirii transportului public în detrimentul transportului individual, pentru a reduce numărul mare de automobile care circulă în Bucureşti şi îngreunează traficul în toate zonele Capitalei', a declarat, marţi, primarul general al Capitalei, într-o întâlnire cu ziarişti de la ROMPRES.
Videanu a reamintit că în prezent infrastructura oraşului nu mai poate prelua traficul existent şi a precizat că de la 180.000 de autovehicule care circulau în Bucureşti s-a ajuns la 1,3 milioane, în condiţiile în care infrastructura nu s-a dezvoltat în acelaşi ritm.
Primarul general al Capitalei a spus că municipalitatea are un proiect de management al traficului care include un nou sistem de piste de circulaţie, managementul a 100 de semafoare din inelul principal de străzi al oraşului. Planul cuprinde şi gestionarea circulaţiei pentru situaţii de urgenţă, cu benzi speciale, un plan pentru transportul RATB, cu gestionarea în timp real a circulaţiei pe traseu, şi coordonarea prin sistem GPS a masinilor de interveţie cărora le va fi indicată ruta cea mai scurtă şi cea mai liberă.
Videanu a motivat decizia municipalităţii de a achiziţiona autobuze de transport public fără aer condiţionat prin evoluţia vremii şi lipsa verilor foarte călduroase, dar a spus că decizia a fost schimbată şi următoarele autobuze care vor fi cumpărate vor avea aer condiţionat, deoarece în ultimii doi ani s-au produs schimbări importante în sezonul de vară din România, în care perioadele de caniculă au depăşit 100 zile.
'Vom încerca să eliminăm conflictele în trafic pe inelul principal al Bucureştiului, prin pasaje subterane şi supraterane care vor fluidiza circulaţia în intersecţii', a dat asigurări Videanu.
Referindu-se la lucrările de infrastructură actuale primarul general a spus că cele 30-40 de bulevarde aflate în execuţie în prezent au ca dată limită de finalizare 30 martie 2008.
În ceea ce priveşte schimbarea într-un ritm prea des a bordurilor de către firmele care execută lucrările de reabilitare a străzilor, primarul general a explicat că această operaţie nu este responsabilitatea Primăriei Capitalei.
'La lucrările de reabilitare încheiem contracte care includ întreaga suprafaţă a carosabilului din trotuar în trotuar, iar firmele cotractoare au obligaţia, în perioda de garanţie, care merge între doi şi cinci ani, să întreţină lucrarea. Vă asigur că nicio bordură de granit din Bucureşti nu a fost schimbată fără să fie necesar. Am fost împotriva acestei practici, iar amenzile sunt zdrobitoare pentru cei care fac acest lucru', a subliniat primarul general.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/